Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 18 mai. Ioana Cosma prefațează etapa a 9-a cu invitații Florin Gardoș și Alin Buzărin. Cum se vede emisiunea

Fanatik Superliga, joi, 18 mai: Ioana Cosma, lorin Gardoș și Alin Buzărin fac avancronica etapei a 9-a a play-off-ului și play-out-ului.
17.05.2023 | 21:56
Fanatik SuperLiga joi 18 mai Ioana Cosma prefateaza etapa a 9a cu invitatii Florin Gardos si Alin Buzarin Cum se vede emisiunea
Fanatik SuperLiga, joi, 18 mai. Ioana Cosma prefațează etapa a 9-a cu invitații Florin Gardoș și Alin Buzărin. Cum se vede emisiunea. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA bifează o nouă ediție incendiară, joi, 18 mai, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu analiza etapei a 9-a care ne aduce marea ”finală” pentru titlu dintre Farul și FCSB.

FANATIK SUPERLIGA, joi, 18 mai, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează meciurile din etapa a 9-a

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu s-a redus la un duel în doi între Farul și FCSB, iar cele două combatante urmează să dea marea bătălie în duel direct la Ovidiu. ”Marinarii” au șansa de a se încorona campioni dacă se impun, în timp ce ”roș-albaștrii” trebuie să învingă pentru a urca pe primul loc și a avea prima șansă înaintea ultimei runde.

Pe lângă analizele pertinente cu privire la cele două întâlniri, Ioana Cosma și invitații săi vor analiza și jocurile Sepsi – CFR Cluj și Rapid – Universitatea Craiova, extrem de importante pentru ultimul loc pe podium și pentru cupele europene. Vorbim fără dar și poate de un weekend încins, iar discuțiile nu pot fi altfel decât incendiare.

ADVERTISEMENT

Va fi un show garantat mai ales că în studio se va discuta în special despre lupta la titlu din SuperLiga, care poate fi tranșantă, duminică, 21 mai, la Ovidiu, dacă Farul reușește să câștige derby-ul cu FCSB.

Toate pentru o ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGAIoana Cosma alături de invitații Florin Gardoș și Alin Buzărin vor lua la puricat tot ce urmează să se joace pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații!

Unde poate fi urmărită emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Pe site-ul fanatik.ro;
Pe canalul de YouTube Fanatik – dați LIKE si SUBSCRIBE la notificări; pentru a fi notificați când începe emisiunea (atenție: trebuie să fiți logați cu contul personal de youtube pentru a o putea viziona);
Pe pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea;
Pe pagina de Facebook Fanatik – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea
Pe twitch pe contul FANATIKRO

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT