Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 9 martie! Ioana Cosma și invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează ultima etapă a sezonului regulat. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, joi, 9 martie: Ioana Cosma, Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin vor face o amplă analiză înaintea etapei a 30-a, ultima a sezonului regulat.
08.03.2023 | 21:50
Fanatik SuperLiga joi 9 martie Ioana Cosma si invitatii Banel Nicolita Florin Gardos si Alin Buzarin analizeaza ultima etapa a sezonului regulat Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik Superliga, joi, 9 martie: Ioana Cosma, Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin vor face o amplă analiză înaintea etapei a 30-a, ultima a sezonului regulat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță joi, 9 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu verdictul în cazul meciului suspendat dintre Sepsi – FC U Craiova, dar și cu avancronica ultimei etape a sezonului regulat.

FANATIK SUPERLIGA, joi, 9 martie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează situația înainte de ultima etapă

Este deja cunoscut faptul că FANATIK SUPERLIGA și-a extins frecvența de apariție și poate fi urmărită acum de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Ioana Cosma și-a intrat din plin în pâine și vă așteaptă joi, 9 martie, la o nouă ediție fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Principala temă de discuție va fi mult așteptatul verdict al Comisiei de Recurs din cadrul FRF, care trebuie să decidă ce se va întâmpla în cazul partidei Sepsi – FC U Craiova, întreruptă definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspete.

Pe lângă discuțiile interesante legate de această hotărâre, Ioana Cosma și invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin vor face la FANATIK SUPERLIGA avancronica etapei cu numărul 30, ultima a sezonului regulat. Se va discuta despre duelul încins pentru ultimul loc ce asigură participarea în play-off, dar se vor analiza și șansele formațiilor care se luptă la titlu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 9 MARTIE

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații Ioanei Cosma!

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 9 MARTIE

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei, dar nu numai!

ADVERTISEMENT