Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 1 mai. Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, sub lupa lui Horia Ivanovici și a invitaților Adrian Ilie, Marcel Pușcaș, Bănel Nicoliță și Robert Niță. Cum se vede emisiunea

Fanatik Superliga, luni, 1 mai: Horia Ivanovici, Adi Ilie, Marcel Pușcaș, Bănel Nicoliță și Robert Niță trag concluziile după U Craiova - FCSB și etapa a 6-a din play-off.
30.04.2023 | 20:00
Fanatik SuperLiga luni 1 mai Derbyul Universitatea Craiova  FCSB sub lupa lui Horia Ivanovici si a invitatilor Adrian Ilie Marcel Puscas Banel Nicolita si Robert Nita Cum se vede emisiunea
Fanatik SuperLiga, luni, 1 mai. Derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, sub lupa lui Horia Ivanovici și invitații Adrian Ilie, Marcel Pușcaș, Bănel Nicoliță și Robert Niță. Cum se vede emisiunea. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI revine în forță și în prima zi a lunii mai, de această dată de la ora 10:00, într-o ediție specială, care poate fi văzută în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi dedicată în special derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, dar și a duelului dintre Rapid – CFR Cluj, care trage cortina peste a etapa a 6-a din play-off.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 1 mai, ora 10:00! Horia Ivanovici și invitații Adi Ilie, Marcel Pușcaș, Bănel Nicoliță și Robert Niță comentează derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Cel mai virulent show fotbalistic din România, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unește invitați pe măsură din lumea Sportului Rege, care au scris istorie pe stadioanele de la noi din țară, totul pentru a dezbate cele mai fierbinți subiecte autohtone.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu din SuperLiga s-a reaprins după remiza dintre Sepsi și Farul, în top 6 fiind puse în joc și locurile de cupe europene. Capul de afiș în cea mai nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI va fi analiza derby-ului de pe „Ion Oblemenco” dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Totodată, se vor trage toate concluziile după etapa a 6-a, prima din din play-off-ul din SuperLiga, una care se închide cu duelul feroviar din Giulești dintre Rapid și CFR Cluj. Deși este lider, cu 43 de puncte, echipa lui Gică Hagi n-a bătut deocamdată pe nimeni în deplasare în play-off.

ADVERTISEMENT

Aceste teme vor fi dezbătute într-o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, alături de invitații Adi Ilie, Marcel Pușcaș, Bănel Nicoliță și Robert Niță vor pune sub lupă tot ce s-a jucat și vor analiza șansele fiecărei echipe la câștigarea campionatului

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită luni, 1 mai, de la ora 10:00, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de YouTube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți YouTube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Prin urmare, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, Facebook, YouTube, Tik-Tok – pentru a savura analiza etapei din SuperLiga – și nu numai!

ADVERTISEMENT