Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 10 aprilie! Horia Ivanovici și invitații Ioan Andone, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează derby-ul CFR Cluj – FCSB și lupta la titlu. Cum vedeți emisiunea

Luni, 10 aprilie, la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici analizează meciurile din play-off și play-out alături de invitații Ioan Andone, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Adrian Ilie.
10.04.2023 | 09:38
Fanatik SuperLiga luni 10 aprilie Horia Ivanovici si invitatii Ioan Andone Andrei Vochin Vivi Rachita si Adrian Ilie analizeaza derbyul CFR Cluj  FCSB si lupta la titlu Cum vedeti emisiunea
Fanatik SuperLiga, luni, 10 aprilie! Horia Ivanovici și invitații Ioan Andone, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează Farul - Universitatea Craiova și CFR Cluj - FCSB. Cum vedeți emisiunea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu, dar și pentru evitarea retrogradării sunt în plină desfășurare, iar analizele și discuțiile aprinse continuă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Nu ratați luni, 10 aprilie, de la ora 10:30, o nouă ediție incendiară, în care veți afla în exclusivitate cele mai importante știri din fotbalul românesc.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 10 aprilie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Ioan Andone, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează „la sânge” derby-ul CFR Cluj – FCSB. Cum puteți vedea emisiunea

FANATIK SUPERLIGA continuă la foc automat și, după cum stiți deja, o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Așa că e timpul ”Să facem show” cu cea mai tare emisiune de analiză sportivă din peisajul media românesc.

ADVERTISEMENT

După un sfârșit de săptămână marcat de partide extraordinare în etapa a 3-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga, Horia Ivanovici vă invită la o e ediție incendiară în care se va discuta despre duelul dintre Gică Hagi și Eugen Neagoe, dar și despre derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB.

Și invitații de luni, 10 aprilie, promit să facă spectacol. Ne vor fi alături invitații de marcă Ioan Andone, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Adrian Ilie. Totul pentru o ediție de colecție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Un alt punct interesant pe agenda ediției de luni, 10 aprilie, este avancronica întâlnirii Sepsi – Rapid, un meci extrem de important pentru șansele echipei lui Adrian Mutu la cupele europene și de ce nu… la titlu. Covăsnenii forțează câștigarea primelor puncte în play-off-ul SuperLigii.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 10 APRILIE

În primele două etape echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu 2-1 atât în runda inaugurală cu Farul, cât și în a doua etapă împotriva FCSB. De cealaltă parte, Rapid, cu un joc solid, a înregistrat două remize cu CFR Cluj, scor 2-2 și Farul Constanța, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 10 APRILIE

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT