Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 13 martie! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Florin Gardoș și Robert Niță analizează FCSB – Sepsi și Hermannstadt – FC U Craiova

Fanatik Superliga, luni, 13 martie: Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Florin Gardoș și Robert Niță analizează ultima etapă a sezonului regulat.
13.03.2023 | 09:54
Fanatik SuperLiga luni 13 martie Horia Ivanovici si invitatii Andrei Vochin Vivi Rachita Florin Gardos si Robert Nita analizeaza FCSB  Sepsi si Hermannstadt  FC U Craiova
Fanatik Superliga, luni, 13 martie: Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Florin Gardoș și Robert Niță analizează ultima etapă a sezonului regulat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA ”bagă materiale” la greu luni, 13 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” cu analiza partidelor FCSB – Sepsi și Hermannstadt – FC U Craiova și cu tot ce trebuie știut legat de play-off și play-out.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 13 martie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Florin Gardoș și Robert Niță analizează partidele în care se joacă pentru play-off. Cum și unde puteți vedea emisiunea

Așa cum v-am obișnuit deja, FANATIK SUPERLIGA vă aduce cea mai tare emisiune pe teme fotbalistice în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Luni, 13 martie, Horia Ivanovici vă așteaptă cu o nouă ediție incendiară discutând despre întâlnirile pentru ultimul loc accesibil în play-off. Fiți pe fază, pentru că e timpul ”Să facem show!”.

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă pentru noi dezvăluiri uluitoare, așa cum s-a întâmplat și în ediția de vineri, 10 martie. Când am luat parte în exclusivitate la contrele patronilor de la Sepsi și FC U Craiova, Laszlo Dioszegi și Adrian Mititelu, cu privire la arbitrul Andrei Chivulete, la intervenția lui Adrian Mutu în disputa legată de cine a fost cel mai mare fotbalist român dintre Gicu Dobrin și Gică Hagi, dar am aflat și de unde a plecat scandalul dintre galeria Rapidului și handbalista Cristina Neagu.

Iar spectacolul va continua și luni. Când Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza pe toate fețele partidele FCSB – Sepsi și Hermannstadt – FC U Craiova, importante pentru stabilirea ultimei echipe ce ajunge în play-off. Pe lista de subiecte va fi și analiza înaintea mult așteptatului derby al Clujului dintre CFR și Universitatea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 13 MARTIE

Invitați sunt ”Consigliere” Andrei Vochin, mâna dreaptă a lui Răzvan Burleanu la FRF, și analiștii Vivi Răchită, Florin Gardoș și Robert Niță. Și nu e totul… Pentru că prin telefon vor interveni alte personaje importante din fotbalul românesc, pe care vă invităm însă să le descoperiți urmărind ediția de luni, 13 martie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 13 MARTIE

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul Twich FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok, Twitch – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show ”fanatik” marca Horia Ivanovici. Nu uita, miercuri și joi ediții spectaculoase cu Ioana Cosma la pupitru.

ADVERTISEMENT