Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 23 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – FC Voluntari

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, luni, 23 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Răchită, Vochin, Niță, Sorin Cârțu și Florentin Petre.
22.10.2023 | 19:38
Fanatik SuperLiga luni 23 octombrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCSB  FC Voluntari
Fanatik SuperLiga, luni, 23 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție de top, luni, 23 octombrie, ora 10:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici are invitați de calibru pentru analiza etapei a 13-a din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, luni, 23 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top

SuperLiga revine în forță, iar etapa a 13-a, prima după pauza cauzată de meciurile naționalei, a fost de-a dreptul incendiară. Runda a fost presărată cu o mulțime de faze controversate care vor fi dezbătute pe larg într-o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid a reușit doar o remiză în deplasarea de la Oradea, unde a întâlnit-o pe UTA Arad, scor 2-2. Totodată, Dinamo a suferit o înfrângere usturătoare la Sibiu cu Hermannstadt, scor 0-4. Sabău și U Cluj au încurcat Farul lui Gică Hagi (1-1), în timp ce Poli Iași și FC U Craiova au remizat spectaculos în Copou (1-1).

Horia Ivanovici și invitații de gală Vivi Răchită, Andrei Vochin, Robert Niță, Sorin Cârțu și Florentin Petre vor analiza în detaliu partidele incendiare care s-au consumat în etapa a 13-a din SuperLiga. FCSB vrea să termine turul de campionat în postura de lider.

ADVERTISEMENT

Vor exista discuții, dezbateri, polemici, umor și „omor”. De asemenea, prin telefon vor intra în direct cele mai relevante personaje din fotbalul românesc care să spună lucrurilor pe nume după o nouă etapă spectaculoasă.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT