Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 29 mai! Horia Ivanovici, concluzii după ultima etapă a sezonului cu invitații Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik SuperLiga, luni, 29 mai: Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită trag toate concluziile după ultima etapă a sezonului.
28.05.2023 | 20:36
Fanatik SuperLiga luni 29 mai Horia Ivanovici concluzii dupa ultima etapa a sezonului cu invitatii Andrei Vochin Robert Nita si Vivi Rachita Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, luni, 29 mai! Horia Ivanovici, concluzii după ultima etapă a sezonului cu invitații Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită. Cum puteți vedea emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA bifează o nouă ediție incendiară, luni, 29 mai, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” cu analiza ultimei etape, dar și cu toate reacțiile după lupta pentru cupele europene și menținerea/promovarea în prima ligă.

Fanatik SuperLiga, luni, 29 mai! Horia Ivanovici, concluzii după ultima etapă a sezonului și analiza luptei pentru cupele europene cu Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită

Dacă e luni, e timpul „Să facem show” la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata să aflați de la moderatorul Horia Ivanovici și de la invitații săi cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

Va fi un început de săptămână în forță la FANATIK SUPERLIGA, cu o ediție care va cuprinde toate reacțiile după lupta dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova pentru ultimul loc de cupă europeană. Totodată, vor fi trecute în revistă toate concluziile cu privire la barajele de promovare/menținere în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Deși sezonul este aproape încheiat, mai sunt o sumedenie de lucruri de spus. Exclusivitățile vor condimenta o ediție de excepție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Totodată, invitații vor realiza prefața meciului crucial Dinamo – FC Argeș pentru menținere/promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook HORIA IVANOVICI la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA:

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA:

  • Pe site-ul fanatik.ro;
  • Pe canalul de YouTube Fanatik – dați LIKE si SUBSCRIBE la notificări; pentru a fi notificați când începe emisiunea (atenție: trebuie să fiți logați cu contul personal de youtube pentru a o putea viziona);
  • Pe pagina de Facebook Horia Ivanovici  – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea;
  • Pe pagina de Facebook Fanatik – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea
  • Pe Twitch pe contul FANATIK.RO 

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei, dar nu numai!

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT