Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 6 mai, ora 20:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, ediție specială de Paște înainte și după Universitatea Craiova – FCSB

Fanatik SuperLiga, ediție specială a doua zi de Paște, luni, 6 mai, ora 20:00 la Prima Sport 1. Horia Ivanovici are alături invitați de calibru înainte și după U Craiova - FCSB
06.05.2024 | 13:12
Fanatik SuperLiga luni 6 mai ora 2000 la Prima Sport 1 Horia Ivanovici editie speciala de Paste inainte si dupa Universitatea Craiova  FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 6 mai, ora 20:30 la Prima Sport 1! Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA pregătește o a doua ediție specială de Paște, luni, 6 mai, începând cu ora 20:00 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după Universitatea Craiova – FCSB.

Fanatik SuperLiga, luni, 6 mai, ora 20:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top înainte și după Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova se află în continuare angrenată în lupta pentru locul al doilea care asigură calificarea în preliminariile Europa League, în timp ce FCSB a câștigat deja matematic titlul la meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, meciul din Bănie rămâne un derby și cu siguranță va oferi spectacol atât în tribune cât și pe teren. Toate acestea vor fi analizate pe larg la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici îi are alături pe Sorin Cârțu, Nicolae Dică, Andrei Vochin și Vivi Răchită. De asemenea, prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care spun lucrurilor pe nume înainte de finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Va fi analizată, de asemenea, lupta acerbă pentru salvarea de la retrogradare. Tot a doua zi de Paște se mai dispută în play-out și Hermannstadt – Poli Iași și UTA – FC U Craiova 1948.

Discuții, dezbateri, polemici și analize pertinente, toate într-o ediție de gală a emisiunii FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1. Emisiunea va începe la ora 20:00 și va continua după derby-ul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, luni, 6 mai, ora 20:00 pe Prima Sport 1. Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 în fiecare sâmbătă și duminică, înainte și după cele mai tari meciuri ale etapei. Horia Ivanovici a revenit pe sticlă după o perioadă de pauză de 10 ani și promite spectacol.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Horia Ivanovici și invitații săi tratează așa cum se cuvine cele mai importante momente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba despre titlu, lupta pentru cupele europene și războiul pentru supraviețuire, fiecare meci în parte va fi analizat și comentat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT