Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 6 martie! Horia Ivanovici și invitații Robert Niță, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează UTA – FCSB 3-1 şi Rapid – Hermannstadt 0-1

Fanatik SuperLiga, luni, 6 martie: Horia Ivanovici și invitații Robert Niță, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează derby-urile etapei 29 din campionat.
06.03.2023 | 09:50
Fanatik SuperLiga luni 6 martie Horia Ivanovici si invitatii Robert Nita Vivi Rachita si Adrian Ilie analizeaza UTA  FCSB 31 si Rapid  Hermannstadt 01
Fanatik SuperLiga, luni, 6 martie! Horia Ivanovici și invitații Robert Niță, Vivi Răchită și Adrian Ilie analizează la sânge pașii greșiți făcuți de Rapid și Farul în etapa 29. Cum puteți vedea emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță luni, 6 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” cu analiza derby-urilor etapei cu numărul 29 din SuperLigă, în care protagoniste sunt Rapid, FCSB, Farul sau Universitatea Craiova. De asemenea, vor fi detaliate ultimele două partide care închid penultima rundă a campionatului.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 6 martie, de la ora 10:30! Totul despre Rapid – Hermannstadt 0-1 și UTA – FCSB. Horia Ivanovici, show cu invitații Robert Niță, Vivi Răchită și Adrian Ilie. Cum puteți vedea emisiunea

După cum ați putut afla încă de săptămâna trecută, FANATIK SUPERLIGA a plusat la capitolul frecvență de apariție, astfel cea mai tare emisiune de sport din media românească poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv cu o bună conexiune la internet. FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a „Sportului Rege” de pe virulentele stadioane românești.

ADVERTISEMENT

Ediția de luni a emisiunii va fi de nota 10, după ce săptămâna trecută v-ați putut hrăni nevoia de informare clară și corectă cu interviuri în premieră ale unor personaje esențiale din peisajul sportului românesc. L-ați putut asculta pe Gică Hagi, Nicolae Badea, Adrian Mutu sau Adrian Mititelu Jr. cu declarații savuroase.

Invitații de luni, 6 martie, vor face spectacol în timp ce vor analiza toate fazele etapei cu numărul 29 din SuperLigă. Timp de două ore alături de Horia Ivanovici în platou vor fi invitații de marcă „influencerul” Robert Niță, „posesorul de licență PRO” Vivi Răchită și „Cobra” Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 6 MARTIE 2023

Vor ieși la iveală toate culisele înainte de meciul de maximă importanță Sepsi – CFR Cluj. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu revine pe primul loc, în timp ce un succes al covăsnenilor poate decide calificarea în play-off. Dacă nu se opune Comisia de Apel, care poate întoarce rezultatul la masa verde din partida cu FCU Craiova. Totodată, vor fi luate prin intervenții telefonice toate reacțiile după pașii greșiți făcuți de FCSB, Farul și Rapid.

„Marinarii” lui Gică Hagi au picat testul împotriva celor de la ”U” Cluj și au pierdut cu 0-2, în timp ce Rapid a pierdut pe Giulești cu Hermannstadt. Totodată, vor fi luate la puricat meciurile Universității Craiova și a celor de la FCSB, care pot profita de greșelile rivalelor.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 6 MARTIE 2023

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Așadar, în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT