Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 13 decembrie 2022, cu Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Marți, 13 decembrie 2022, de la ora 10:30 vă dăm întâlnire la o nouă ediție a Fanatik SuperLiga cu invitații Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin.
13.12.2022 | 10:31
Fanatik SuperLiga marti 13 decembrie 2022 cu Mihai Stoichita Banel Nicolita Robert Nita si Alin Buzarin
Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin sunt invitații ediției de marți, 13 decembrie, a emisiunii Fanatik SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele mai tari concluzii din partidele etapei a 20-a din SuperLiga vor fi trase într-o nouă ediție de marcă a FANATIK SUPERLIGA, marți, 13 decembrie 2022, ora 10:30. Veți fi la curent cu informații de ultimă oră și veți auzi toate reacțiile după cele mai încinse confruntări din fotbalul românesc.

Fanatik SuperLiga, marți, 13 decembrie 2022, ora 10:30. O nouă ediție de gală alături de invitații Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Așa cum v-am obișnuit, în cadrul unei noi ediții de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor fi analizate cele mai importante evenimente din fotbalul românesc, pe fondul unor verdicte precise date de invitați de marcă, precum Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin. Vor fi analizate meciurile rivalelelor Universitatea Craiova și FC U Craiova și vom scoate la iveală ultimele detalii înainte de Rapid – Petrolul, meciul care închide etapa a 20-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu, duelul pentru locurile de play-off, dar și confruntarea din zona retrogradării vor deveni tot mai intense, iar FANATIK SUPERLIGA vă pune la dispoziție informații exclusive în compania invitaților de gală Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin.

Noua ediție a FANATIK SUPERLIGA promite spectacol și pentru că emisiunea este una de top, iar alături ne vor fi sponsorul principal SUPERBET și sponsorul premium Aqua Carpatica, care ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 13 DECEMBRIE 2022

Invitați de top la Fanatik SuperLiga, marți, 13 decembrie 2022, ora 10:30. Ne vom bucura de prezența lui Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Exclusivitățile se vor ține lanț în cea mai nouă ediție a FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se va ridica la cote maxime așa cum a făcut-o și în ediția trecută, când am aflat în premieră despre oferta unui club din Champions League pentru un fotbalist de la FCSB, despre verdictul în cazul accidentării lui Compagno și Olaru sau despre fotbaliștii CFR-ului care vor lipsi în derby-ul de pe Arena Națională.

Asigurați-vă că aveți prin preajmă un telefon, o tabletă sau un laptop, dar și o conexiune bună la internet și stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, marți, 13 decembrie, ora 10:30. Aveți la îndemână mai multe variante prin care ne puteți fi alături pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube, dați like paginii noastre de Facebook sau accesași site-ul FANATIK.RO pentru a putea urmări FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

Oportunitățile nu se opresc aici! Aveți șansa să faceți profit sau să dați o adevărată lovitură la pariuri grație rubricii programate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Fiți la curent cu cele mai ofertante cote din săptămâna fotbalistică, urmărind „Fabrica de cote by Superbet”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 13 DECEMBRIE 2022

Să facem show! Marți, 13 decembrie, ora 10:30, fiți cu ochii pe noi de pe telefon, laptop sau tabletă sau orice alt device care are o conexiune bună la internet. Este o șansă excelentă să fiți la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT
Tags: