Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 21 martie! Horia Ivanovici analizează „la sânge” ultimele evenimente din fotbalul românesc împreună cu Andrei Vochin, Robert Niță și Dănuț Lupu. Cum se vede emisiunea

Fanatik SuperLiga, marți, 21 martie! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Robert Niță și Dănuț Lupu analizează „la sânge” ultimele evenimente din fotbalul românesc.
21.03.2023 | 10:10
Fanatik SuperLiga marti 21 martie Horia Ivanovici analizeaza la sange ultimele evenimente din fotbalul romanesc impreuna cu Andrei Vochin Robert Nita si Danut Lupu Cum se vede emisiunea
Fanatik SuperLiga, marți, 21 martie! Horia Ivanovici analizează „la sânge” ultimele evenimente din fotbalul românesc împreună cu Andrei Vochin, Robert Niță și Dănuț Lupu. Cum se vede emisiunea. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA ”bagă materiale” la greu marți, 21 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” cu analiza ultimelor evenimente din fotbalul românesc. Vom examina „la sânge” partidele FC U Craiova 1948 – CS Mioveni și ”U” Cluj – FC Argeș, care închid prima etapă din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Prioritate va avea și avancronica primelor două meciuri ale României din preliminariile Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 21 martie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Robert Niță și Dănuț Lupu analizează „la sânge” ultimele evenimente din fotbalul românesc. Cum puteți vedea emisiunea

A devenit deja o obișnuință, FANATIK SUPERLIGA vă aduce cea mai tare emisiune pe teme fotbalistice în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Marți, 21 martie, Horia Ivanovici vă așteaptă ”Să facem show!” cu subiectele la zi din fotbalul românesc, dar și cu toate concluziile înaintea startului unei noi povești a naționalei României de fotbal.

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă pentru noi dezvăluiri uluitoare, așa cum s-a întâmplat și în ediția de luni, 20 martie. Când am luat parte în exclusivitate la declarația care îl pune în maximă tensiune pe Gică Hagi în lupta la titlu, la poziția lui Dumitru Dragomir vizavi de schimbările lui Becali din FCSB – Universitatea Craiova sau la ironia pe care Dumitru Dragomir a lansat-o către rapidistul Alex Ioniță.

În aceeași notă entuziasmantă va fi și ediția de marți, 21 martie. Pe lista de exclusivități vor fi de asemenea în prim-plan subiecte legate de cluburi de tradiție, precum FCSB, Rapid, Universitatea Craiova sau Farul.

ADVERTISEMENT

Invitații de marcă sunt Andrei Vochin, Robert Niță și Dănuț Lupu. Și nu e totul… Pentru că prin telefon vor interveni alte personaje importante din fotbalul românesc, pe care vă invităm însă să le descoperiți urmărind ediția de marți, 21 martie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 21 MARTIE

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul Twitch FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 21 MARTIE

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok, Twitch – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show ”fanatik” marca Horia Ivanovici. Nu uita, miercuri și joi ediții spectaculoase cu Ioana Cosma la pupitru.

ADVERTISEMENT