Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 29 august, ora 10:30. Show incendiar cu Horia Ivanovici și super invitații săi

Adrian Ilie, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Giani Kiriță sunt super invitații lui Horia Ivanovici în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de marți, 30 august.
28.08.2023 | 18:45
Fanatik SuperLiga marti 29 august ora 1030 Show incendiar cu Horia Ivanovici si super invitatii sai
Marți, 29 august, Horia Ivanovici îi are invitați la FANATIK SUPERLIGA pe Adrian Ilie, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Giani Kiriță. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e marți, e o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! De la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. Show incendiar cu invitați de top, super-exclusivități și analize „la sânge” a tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Sunteți gata de acțiune?

FANATIK SUPERLIGA, marți, 29 august, ora 10:30. Horia Ivanovici îi va avea invitaţi pe Adrian Ilie, Andrei Vochin, Vivi Răchită și Giani Kiriță

La FANATIK SUPERLIGA, am început săptămâna în forță încă de luni, când v-am delectat cu informații care de care mai tari și mai de ultimă oră. De la noi ați aflat în exclusivitate că Dan Alexa este noul antrenor al lui FC Botoșani, dar și ce atacant de top își aduce Petrolul din Portugalia pentru a-l înlocui pe Irobiso.

ADVERTISEMENT

În plus, tot la FANATIK SUPERLIGA vi s-au dezvăluit detalii explozive din războiul Mititelu – Șumudică, jucătorii pe care Mihai Rotaru ar trebui să-i dea afară de la Universitatea Craiova după eșecul cu Farul și ce fotbalist este propus la națională pentru partidele cu Kosovo și Israel din septembrie.

Iar show-ul va continua și marți, 29 august, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Pentru că în studiourile emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor veni invitați unul și unul, care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

ADVERTISEMENT

Foștii mari fotbaliști Adrian Ilie, Vivi Răchită și Giani Kiriță, dar și reputatul jurnalist Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, vor diseca alături de Horia Ivanovici cele mai fierbinți subiecte din fotbalul românesc și nu numai.

Bineînțeles că focusul va fi ultimul meci al etapei, dintre UTA Arad și FCSB, dar vom prefața și partidele de joi din cupele europene care pot aduce calificări în grupele Conference League pentru Farul și Sepsi.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și haideți „Să facem show” la FANATIK SUPERLIGA împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi de top.

FANATIK SUPERLIGA, live în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT