Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marţi, 31 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează derby-ul CFR – Farul cu super invitaţi

Marţi, 31 octombrie, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediţie. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vor diseca derby-ul CFR Cluj - Farul.
30.10.2023 | 19:35
Fanatik SuperLiga marti 31 octombrie ora 1030 Horia Ivanovici analizeaza derbyul CFR  Farul cu super invitati
Fanatik SuperLiga, marţi, 31 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează derby-ul CFR - Farul cu super invitaţi.. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine marţi, de la ora 10:30, cu o nouă ediţie. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vor analiza etapa a 14-a din SuperLiga, încheiată cu derby-ul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa.

Fanatik SuperLiga, marţi, 31 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează derby-ul CFR – Farul

Emisiunea este LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. În platou, alături de Horia Ivanovici vor fi Florin Gardoş, Vivi Răchită, Florentin Petre şi Alin Buzărin, care vor diseca meciurile etapei precedente.

ADVERTISEMENT

Tot marţi încep şi meciurile din etapa a doua a grupelor din Cupa României. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vor prefaţa cele mai interesante confruntări, printre care şi derby-ul din Ghencea dintre CSA Steaua şi Rapid.

Focusul se mută apoi pe ultima etapă din turul sezonului regulat din SuperLiga, una marcată de două derby-uri: sâmbătă de la ora 20:30 arde Bănia la derby-ul local dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Rapid, prefaţat la FANATIK SUPERLIGA!

Apoi, duminică, de la ora 20:30, avem poate cel mai interesant meci de până acum în SuperLiga, derby-ul FCSB – Rapid, pe Arena Naţională, acolo unde se anunţă 50.000 de oameni în tribune.

Aşa că, fiţi pe fază! Pregătiţi-vă telefoanele, tabletele şi laptopurile, asiguraţi-vă o conexiune bună la net şi “SĂ FACEM SHOW” împreună cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi la o nouă ediţie de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE şi EXCLUSIV doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare luni, marţi şi vineri de la ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare zi de la ora 17:30 pe Yotube FANATIK.RO şi pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Nu uitaţi, în această săptămână, FANATIK SUPERLIGA va avea o ediţie specială şi duminică dimineaţa, după derby-ul Craiovei şi în ziua celui mai tare meci din sezonul regulat: FCSB – Rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT