Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 1 martie! Ioana Cosma și invitații Robert Niță, Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează Farul – Sepsi 2-0 și restul etapei a 28-a. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, miercuri, 1 martie: Ioana Cosma, Robert Niță, Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează derby-ul Farul - Sepsi și restul etapei cu numărul 28 din campionat.
01.03.2023 | 10:05
Fanatik SuperLiga miercuri 1 martie Ioana Cosma si invitatii Robert Nita Florin Gardos si Alin Buzarin analizeaza Farul  Sepsi 20 si restul etapei a 28a Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, miercuri, 1 martie! Ioana Cosma și invitații Robert Niță, Florin Gardoș și Alin Buzărin analizează Farul - Sepsi și restul etapei 28. Cum puteți vedea emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță miercuri, 1 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită „Să facem show!” cu analiza derby-ului Farul – Sepsi 2-0, dar și cu avancronica celorlalte meciuri interesante din această rundă.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 1 martie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Robert Niță, Florin Gardoș și Alin Buzărin vă așteaptă cu analiza Farul – Sepsi 2-0, dar și cu avancronica etapei 28 din campionat. Cum și unde puteți vedea emisiunea

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești.

ADVERTISEMENT

Etapa intermediară cu numărul 28 din SuperLiga vine cu o serie de meciuri interesante programate la mijlocul săptămânii. Vor fi trase toate concluziile după Hermannstadt – ”U” Cluj, Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 și Farul – Sepsi. Totodată, Ioana Cosma și invitații săi vor face avancronica următoarelor derby-uri din campionat care le pune în scenă pe Universitatea Craiova și Rapid.

Astfel, pe lângă meciurile care se vor disputa, marți, 28 februarie, care vor ține steagul sus la FANATIK SUPERLIGA, Ioana Cosma și invitații Robert Niță, Florin Gardoș și Alin Buzărin vor realiza avancronica partidelor CS Mioveni – FC Voluntari, Universitatea Craiova – FC Argeș și FC Botoșani – Rapid București ce se dispută miercuri, 1 martie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 1 MARTIE 2023

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

VEZI VIDEO PE FACEBOOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 1 MARTIE 2023

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Nu uitați și nu ratați PROFEȚIILE LUI MITICĂ, în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA!

Și nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare luni, distrați-vă cu PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Imediat după FANATIK SUPERLIGA! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! „Oracolul din Bălcești” analizează și prezice evenimentele viitoare din fotbal la PROFEȚIILE LUI MITICĂ!

NU UITAȚI: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „SĂ FACEM SHOW!” la FANATIK SUPERLIGA și PROFEȚIILE LUI MITICĂ! „Revista de front” a fotbalului românesc!

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT