Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 29 martie! Ioana Cosma analizează la „sânge” meciurile naționalei împreună cu invitații Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Dan Chilom și Cristi Costache. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, miercuri, 29 martie: Ioana Cosma, Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Dan Chilom și Cristi Costache analizează la ”sânge” partidele naționalei României.
29.03.2023 | 09:57
Fanatik SuperLiga miercuri 29 martie Ioana Cosma analizeaza la sange meciurile nationalei impreuna cu invitatii Mihai Stoichita Florin Gardos Dan Chilom si Cristi Costache Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik Superliga, miercuri, 29 martie: Ioana Cosma, Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Dan Chilom și Cristi Costache analizează la ”sânge” partidele naționalei României. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță miercuri, 29 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu analiza la ”sânge” a celor două jocuri pe care echipa națională le-a susținut în debutul preliminariilor pentru Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 29 martie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Dan Chilom și Cristi Costache analizează la ”sânge” prestațiile naționalei

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Se va discuta pe larg despre debutul echipei naționale de seniori a României în campania de calificare la Campionatul European din 2024, dar nu vor fi ocolite nici discuțiile legate de celelalte reprezentative tricolore.

Presărat vor intra pe fir personaje semnificative din fotbalul românesc care vor analiza cele două jocuri cu Andorra și Belarus, explicațiile selecționerului Edi Iordănescu și vor dezbate pe larg situația din grupă după primele două etape.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 29 MARTIE 2023

Ioana Cosma alături de invitații Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Dan Chilom și Cristi Costache pregătesc cum se cuvine o nouă ediție incendiară a FANATIK SUPERLIGA în care se va vorbi și despre etapa din SuperLiga care ne așteaptă în weekend, dar și despre decizia ÎCCJ în cazul palmaresului Stelei.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MIERCURI, 29 MARTIE 2023

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  • 1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  • 2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  • 3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  • 4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT