Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga a revenit! Show cu Horia Ivanovici și invitații săi, luni, 23 ianuarie

În fiecare luni, marți și vineri puteți savura „Fanatik Superliga” împreună cu Horia Ivanovici. Emisiunea e live pe YouTube fanatik.ro, de la ora 10:30.
23.01.2023 | 10:17
Fanatik Superliga a revenit Show cu Horia Ivanovici si invitatii sai luni 23 ianuarie
Reîncepe „Fanatik Superliga”! Revine Horia Ivanovici: „Să facem show!” Mâine, de la ora 10:30! Exclusiv pe Fanatik!
ADVERTISEMENT

„Fanatik Superliga” pornește al doilea sezon odată cu reluarea primei ligi a fotbalului românesc. Analiza fiecărei etapei, cu invitați de marcă, fără menajamente și partripriuiri, în fiecare luni, marți și vineri, în exclusivitate pe FANATIK.

Reîncepe „Fanatik Superliga”! Revine Horia Ivanovici: „Să facem show!” Luni, 23 ianuarie, de la ora 10:30! Exclusiv pe Fanatik!

Luni, 23 ianuarie, se reia cel mai FANATIK show fotbalistic din media mioritică: „Fanatik Superliga”. Moderatorul și realizatorul Horia Ivanovici vă invită la „disecarea” firului din ce în ce mai firav al fotbalului românesc în 4X4 sub cunoscutul slogan „SĂ FACEM SHOW!”.

ADVERTISEMENT

Analize amănunțite ale meciurilor din Superligă, bazate pe faptele „din iarbă”, nu pe vorbele de pe la colțurile… terenului, comentarii la… comentarii, interviuri cu sinceritatea „pe masă”, exclusivități din culise și… vestiare, glume și umor fin, totul pe sufletul microbistului român – asta vă aduc Horia Ivanovici și invitații săi „super” la showul său „Fanatik Superliga”!

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 23 IANUARIE 2023

Nu va lipsi rubrica „Superfanii etapei”, cu… dumneavoastră, „fanaticii” fotbalului, suporterii totali, suporterii „de stadion”, cu iluziile dinainte de meciul favoriților și cu împlinirea lor sau… deziluziile trăite după fluierul final. Voi cu voi despre echipa iubită, la „Fanatik Superliga”!

ADVERTISEMENT

Invitații lui Horia Ivanovici la „Fanatik Superliga” vor fi Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin

Veți putea urmări „Fanatik Superliga” în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 23 IANUARIE 2023

Prima emisiune din sezonul 2 de „Fanatik Superliga” va fi luni, 23 ianuarie. Horia Ivanovici va „mărunți” meciurile care s-au jucat deja în etapa 22 din Superligă cu super-invitați fanatici după fotbal: Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vă invită să savurați „Fanatik Superliga” cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor, totodată, și al Superligii) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

Luni, 23 ianuarie, începe o nouă emisiune live, online pe Fanatik: „Profețiile lui Mitică”! Horia Ivanovici „unu la unu” cu „Oracolul de la Bălcești”, Dumitru Dragomir!

Începând din 23 ianuarie, în fiecare luni, vă veți putea delecta cu „un-doi-uri” savuroase într-un duel „unu la unu” între Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal doar vreo 17 ani…

ADVERTISEMENT

„Profețiile lui Mitică”, savuroase și… tăioase, super-show, tandem cu… greutate și la figurat, și la… propriu, predicții fără… milă, „omor” și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca Horia Ivanovici, în fiecare luni începând din 23 ianuarie, de la 12:30 la 13:30, numai pe FANATIK!

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK, site, facebook, youtube, Tik Tok, analiza etapei, dar nu numai, în „Fanatik Superliga”, o emisiune marca Horia Ivanovici. Iar în prima zi a săptămânii, „Profețiile lui Mitică”! SĂ FACEM SHOW!

ADVERTISEMENT