Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 10 februarie! Horia Ivanovici face avancronica etapei 25 cu invitații Bănel Nicoliță, Valeriu Răchită și Alin Buzărin. Superpariuri cu „SuperGigi”! Cum și unde poți să vezi Fanatik SuperLiga

Fanatik SuperLiga, vineri, 10 februarie: Horia Ivanovici și invitații săi Bănel Nicoliță, Valeriu Răchită și Alin Buzărin fac avancronica etapei 25. Superpariuri cu „SuperGigi”!
10.02.2023 | 10:14
Fanatik SuperLiga vineri 10 februarie Horia Ivanovici face avancronica etapei 25 cu invitatii Banel Nicolita Valeriu Rachita si Alin Buzarin Superpariuri cu SuperGigi Cum si unde poti sa vezi Fanatik SuperLiga
FANATIK SUPERLIGA, vineri, 10 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici face avancronica etapei 25 cu invitații Bănel Nicoliță, Valeriu Răchită și Alin Buzărin. Super pariuri cu „SuperGigi”! Cum și unde poți să vezi FANATIK SUPERLIGA
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA „joacă” tare vineri, 10 februarie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” cu avancronica etapei 25 din SuperLigă. Meciuri tari, discuții tari cu invitați tari!

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 10 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici face avancronica etapei 25 cu invitații Bănel Nicoliță, Valeriu Răchită și Alin Buzărin. Super pariuri cu „SuperGigi”! Cum și unde poți să vezi FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești.

ADVERTISEMENT

Etapa 25 vine cu meciuri tari: Rapid – FC U Craiova 1948 sau Universitatea Craiova – CFR Cluj. Liderul Farul se duce la FC Argeș să ia toate cele 3 puncte. FCSB, după victoria din Gruia, cu CFR, iese iarăși „afară”, dar mult mai aproape, la Voluntari, cu dorința să reducă distanța față de primele locuri.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 10 FEBRUARIE 2023

Vineri, 10 februarie, vor fi prezenți  în emisiunea lui Horia Ivanovici pentru avancronica etapei 25 trei „nume” cunoscute din fotbalul nostru:  Bănel Nicoliță, Valeriu Răchită și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

  1. Pe site-ul fanatik.ro;
  2. Pe canalul de YouTube Fanatik – dați LIKE si SUBSCRIBE la notificări; pentru a fi notificați când începe emisiunea (atenție: trebuie să fiți logați cu contul personal de youtube pentru a o putea viziona);
  3. Pe pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea;
  4. Pe pagina de Facebook Fanatik – dați LIKE și FOLLOW pentru a fi notificați când începe emisiunea

„SuperGigi”, coordonatorul Super Social de la SUPERBET, vine la FANATIK SUPERLIGA ca să vă spună cum să câștigați bani din pariuri

FANATIK SUPERLIGA are o nouă rubrică specială: coordonatorul Super Social de la SUPERBET Gigi Stancu vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și explică în amănunt aplicația Super Social de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi. „SuperGigi” prezintă, totodată, la FANATIK SUPERLIGA, cele mai interesante pariuri și predicții din platforma pe care sunt peste 800.000 de utilizatori.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 10 FEBRUARIE 2023

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Și nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare luni, distrați-vă cu PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Imediat după FANATIK SUPERLIGA! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! „Oracolul din Bălcești” analizează și prezice evenimentele viitoare din fotbal la PROFEȚIILE LUI MITICĂ!

NU UITAȚI: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „SĂ FACEM SHOW!” la FANATIK SUPERLIGA și PROFEȚIILE LUI MITICĂ! „Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT