Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 19 mai! Horia Ivanovici și invitații Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță pun lupa pe duelul de titlu Farul – FCSB. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik SuperLiga, vineri, 19 mai. Horia Ivanovici şi invitaţii Alin Buzărin, Bănel Nicoliță şi Robert Niţă analizează lupta la titlu, cu două etape înainte de final.
18.05.2023 | 21:50
Fanatik SuperLiga vineri 19 mai Horia Ivanovici si invitatii Alin Buzarin Banel Nicolita si Robert Nita pun lupa pe duelul de titlu Farul  FCSB Cum puteti vedea emisiunea
Horia Ivanovici și invitații Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță pun lupa pe duelul de titlu Farul - FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forţă, vineri, 19 mai, înaintea unei etape incendiare în play-off, dar mai ales a duelului dintre Farul și FCSB. Emisiunea începe la ora 10:30 şi poate fi urmărită în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO și pe canalele noastre din social media.

Horia Ivanovici și invitații Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță pun lupa pe duelul de titlu Farul – FCSB

Duelul decisiv dintre Farul și FCSB este capul de afiș al penultimei etape din play-off. Aşadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata să aflați de la moderatorul Horia Ivanovici și de la invitații săi cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii, Farul va deveni matematic campioană, iar meciul din ultima rundă împotriva CFR-ului nu va mai conta. De cealaltă parte, dacă FCSB se va impune la Ovidiu, campioana se va stabili în ultima etapă, când trupa lui Elias Charalambous joacă pe teren propriu împotriva Rapidului.

Va fi spectacol, aşa cum a fost în ediţiile precedente, când v-am oferit o mulţime de exclusivităţi: atacul lui Gigi Becali pentru fostele glorii care s-au dus să lucreze la CSA Steaua, reacția lui Cristi Balaj după cearta dintre Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, culisele întâlnirii dintre Răzvan Burleanu și Gigi Becali, dar și culisele scandalului dintre Daniel Oprița și Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

Paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a urmări emisiunea

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA:

  • Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  • Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  • Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  • Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat!

De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei, dar nu numai!