Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 28 aprilie. Horia Ivanovici prefațează Universitatea Craiova – FCSB împreună cu Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Cristi Coste. Super Gigi vă oferă ponturile weekend-ului. Cum se vede emisiunea

Fanatik Superliga, vineri, 28 aprilie: Horia Ivanovici, Andrei Vochin, Bănel Nicoliță, Cristi Coste și Super Gigi prefațează derby-ul Universitatea Craiova - FCSB
27.04.2023 | 20:28
Fanatik SuperLiga vineri 28 aprilie Horia Ivanovici prefateaza Universitatea Craiova  FCSB impreuna cu Andrei Vochin Banel Nicolita si Cristi Coste Super Gigi va ofera ponturile weekendului Cum se vede emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI continuă emisiunile maraton înainte de meciul afiș al etapei a 6-a din play-off, Universitatea Craiova – FCSB, vineri, 28 aprilie, de la ora 10:30.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 28 aprilie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Bănel Nicoliță, Cristi Coste și Super Gigi prefațează derby-ul U Craiova – FCSB

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA este fără doar și poate derby-ul de totul sau nimic dintre Universitatea Craiova și FCSB, dar și meciurile Sepsi – Farul sau Rapid – CFR Cluj.

Pe lângă dezbaterile contradictorii legate de următoarea etapă din campionat, Horia Ivanovici și invitații Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Cristi Coste vor trage concluziile și după partidele din semifinalele Cupei României.

ADVERTISEMENT

Și pentru că e vineri, nu va lipsi de la FANATIK SUPERLIGA rubrica specială „Superpariuri cu SuperGigi”, dedicată pariorilor. Gigi Stancu, coordonatorul Super Social de la SUPERBET, vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și explică în amănunt aplicația Super Social de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi. „SuperGigi” prezintă, totodată, la FANATIK SUPERLIGA, cele mai interesante pariuri și predicții din platforma pe care sunt peste 800.000 de utilizatori.

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik SuperLiga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de YouTube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți YouTube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, Facebook, YouTube, Tik-Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT