Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri 3 martie! Horia Ivanovici și invitații Adrian Mititelu Jr., Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin analizează la sânge etapa 28. Superpariuri cu „SuperGigi”! Cum puteți vedea emisiunea

Vineri, 3 martie, la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici analizează la sânge etapa 28 împreună cu invitații Adrian Mititelu Jr., Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin.
03.03.2023 | 10:09
Fanatik SuperLiga vineri 3 martie Horia Ivanovici si invitatii Adrian Mititelu Jr Robert Nita Vivi Rachita si Alin Buzarin analizeaza la sange etapa 28 Superpariuri cu SuperGigi Cum puteti vedea emisiunea
Adrian Mititelu Jr., Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin sunt invitații de vineri, 3 martie, ai lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Plus „Super Gigi”, specialistul în pariuri. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa 28 s-a terminat, analizele și discuțiile aprinse continuă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Nu ratați vineri, 3 martie, de la ora 10:30, o nouă ediție incendiară, în care veți afla în exclusivitate cele mai importante știri din fotbalul românesc.

Totul despre FCSB – Petrolul 4-1, CFR Cluj – UTA Arad 2-1 și scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova la FANATIK SUPERLIGA de vineri, 3 martie

După cum ați aflat deja, începând din această săptămână, FANATIK SUPERLIGA și-a extins frecvența de apariție și poate fi urmărită acum de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Așa că e timpul „Să facem show” cu cea mai tare emisiune de analiză sportivă din peisajul media românesc.

ADVERTISEMENT

Iar o săptămână cu adevărat de nota 10, în care v-ați putut delecta cu interviuri de colecție acordate în exclusivitate de Gică Hagi, Nicolae Badea și Adrian Mutu, ori cu dezvăluiri incendiare făcute de Florin Talpan din războiul CSA Steaua – FCSB, nu se poate încheia decât în aceeași manieră.

Și invitații de vineri, 3 martie, promit să facă spectacol. Ne vor fi alături, timp de aproape două ore, „posesorul de licență PRO” Vivi Răchită,  „influencerul” Robert Niță și cunoscutul jurnalist Alin Buzărin, pentru a analiza la sânge FCSB – Petrolul 4-1 și CFR Cluj UTA Arad 2-1, ultimele două partide din etapa 28 a SuperLigii. De asemenea, vom vorbi și despre runda 29, ce se va disputa în weekend, iar prin telefon vor interveni alte personaje importante din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 3 MARTIE 2023

Dar asta nu e tot. Pentru că Horia Ivanovici îl va avea invitat apoi în studio pentru o discuție „face to face” pe Adrian Mititelu Jr., fiul lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova. Vor vorbi, bineînțeles, despre scandalul de xenofobie în care e implicată echipa olteană, dar și despre șansele de a mai prinde play-off-ul, indiferent de decizia care se va lua la Comisia de Recurs.

Și pentru că e vineri, nu va lipsi de la FANATIK SUPERLIGA rubrica specială „Superpariuri cu SuperGigi”, dedicată pariorilor . Gigi Stancu, coordonatorul Super Social de la SUPERBET,  vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și explică în amănunt aplicația Super Social de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi. „SuperGigi” prezintă, totodată, la FANATIK SUPERLIGA, cele mai interesante pariuri și predicții din platforma pe care sunt peste 800.000 de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 3 MARTIE 2023

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga, Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twich, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show „fanatik” marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT