Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 31 martie! Ioana Cosma face avancronica etapei din weekend împreună cu invitații Adi Ilie, Dănuț Lupu, Bănel Nicoliță și Robert Niță. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, vineri, 31 martie: Ioana Cosma, Adi Ilie, Dănuț Lupu, Bănel Nicoliță și Robert Niță analizează la ”sânge” etapa ce ne așteaptă în weekend.
31.03.2023 | 09:58
Fanatik SuperLiga vineri 31 martie Ioana Cosma face avancronica etapei din weekend impreuna cu invitatii Adi Ilie Danut Lupu Banel Nicolita si Robert Nita Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik Superliga, vineri, 31 martie: Ioana Cosma, Adi Ilie, Dănuț Lupu, Bănel Nicoliță și Robert Niță analizează la ”sânge” etapa ce ne așteaptă în weekend. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 31 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu avancronica etapei a 2-a din play-off și play-out, ale cărei meciuri se vor disputa în acest sfârșit de săptămână.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 31 martie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Adi Ilie, Dănuț Lupu, Bănel Nicoliță și Robert Niță dezbat noua situație de la FCSB

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Se va discuta pe larg despre derby-urile de titlu din play-off, Rapid – Farul, Universitatea Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB, dar nu vor fi ocolite nici partidele extrem de importante din play-out, acolo unde se duce o bătălie crâncenă pentru salvarea de la retrogradare și pentru barajul de cupe europene.

Presărat vor intra pe fir personaje semnificative din fotbalul românesc care vor da amploare emisiunii și vor dezvălui lucruri neașteptate despre ce urmează să se întâmple în etapa a 2-a din SuperLiga. Un alt subiect fierbinte care va fi dezbătut este legat de noul antrenor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 31 MARTIE

Ioana Cosma alături de invitații Adi Ilie, Dănuț Lupu, Bănel Nicoliță și Robert Niță pregătesc cum se cuvine o nouă ediție incendiară a FANATIK SUPERLIGA în care se vor trage ultimele concluzii după victoriile importante obținute de echipa națională.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” în fiecare zi de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 31 MARTIE

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  • 1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  • 2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  • 3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  • 4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații Ioanei Cosma!

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT