Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 5 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după FCSB – Corvinul, 3-0, în Supercupa României

Fanatik SuperLiga revine vineri, 5 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Florin Gardoș, Vivi Răchită și Robert Niță după FCSB - Corvinul Hunedoara.
04.07.2024 | 21:17
Fanatik SuperLiga vineri 5 iulie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de top dupa FCSB  Corvinul 30 in Supercupa Romaniei
Fanatik SuperLiga, vineri, 5 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după FCSB - Corvinul, finala Supercupei României. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 5 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după FCSB – Corvinul, meciul care deschide noul sezon din fotbalul românesc.

Fanatik SuperLiga, vineri, 5 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după FCSB – Corvinul, 3-0, în Supercupa României

România și-a încheiat aventura la EURO 2024, după eșecul cu Olanda (0-3) din optimi. Microbiștii își îndreaptă atenția spre noul sezon din fotbalul românesc care se anunță a fi unul incendiar. FCSB, CFR Cluj, Rapid sau Universitatea Craiova promit un spectacol garantat atât pe plan intern, cât și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici are invitați de top după FCSB – Corvinul Hunedoara, 3-0, în finala Supercupei României. Campioana României și câștigătoarea Cupei României și-au măsurat forțele pe Stadionul Ghencea. Prima partidă a sezonului va fi intens dezbătută în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Gardoș, Vivi Răchită și Robert Niță sunt invitații de vineri, 5 iulie, ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. De asemenea, prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc. FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj se pregătesc de startul noului sezon al SuperLigii, dar și de debutul în preliminariile cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Prima care intră în scenă este FCSB, care o înfruntă pe Virtus în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Echipele românești sunt în plină campanie de transferuri.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 5 iulie, ora 10:30. Spectacolul continuă cu un nou sezon

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, revine cu sezonul 3. Emisiunea poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

2.30 este cota SUPERBET pentru ca FCSB să câștige titlul în Superliga în sezonul 2024-2025

ADVERTISEMENT