Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 decembrie 2022, cu Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin

Vineri, 9 decembrie, cu începere de la 10:30, va avea loc o nouă ediție live a emisiunii Fanatik SuperLiga cu invitații de top Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin.
09.12.2022 | 10:19
Fanatik SuperLiga vineri 9 decembrie 2022 cu Banel Nicolita Florin Gardos si Alin Buzarin
Fanatik SuperLiga, vineri. 9 decembrie 2022, ora 10:30 cu invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Cele mai importante evenimente din fotbalul românesc vor fi analizate într-o nouă ediție de marcă a FANATIK SUPERLIGA vineri, 9 decembrie, ora 10:30. De asemenea, vor fi scoase la iveală ultimele detalii înainte de cele mai încinse dueluri din etapa a 20-a din SuperLiga care vor avea loc în weekend.

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 decembrie 2022, ora 10:30. O nouă ediție de top alături de invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin

La FANATIK SUPERLIGA vor fi analizate cele mai importante evenimente din fotbalul românesc, iar concluziile vor fi trase de invitați de marcă, precum Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin. Vor fi ieși la iveală informații din culisele despărțirii lui Mirel Rădoi de Universitatea Craiova și vor fi prefațate cele mai tari dueluri din weekend din campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Ne apropiem cu pași repezi de finalul celor 30 de etape din SuperLiga, astfel lupta devine tot mai crâncenă, iar FANATIK SUPERLIGA îți oferă toate informațiile de care ai nevoie din fotbalul românesc alături de invitați de gală Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA promite spectacol, iar pentru că emisiunea va fi top, ne vom bucura de prezența unor parteneri pe măsură. Alături de noi este SUPERBET, sponsorul principal, iar Aqua Carpatica, ce ne menține în formă, este sponsorul premium.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 9 DECEMBRIE 2022

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga, vineri, 9 decembrie 2022, ora 10:30. Bănel Nicoliță, Florin Gardoș și Alin Buzărin se vor afla în platou

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din media românească, va fi din nou la înălțime și va dezvălui cele mai tari exclusivități. La fel s-a întâmplat și în ediția trecută a FANATIK SUPERLIGA când am aflat despre oferta lui Gigi Becali pentru Andone de a antrena FCSB, despre situația de pe banca roș-albaștrilor sau despre relansarea lui Alibec făcută de Gică Hagi.

Asigurați-vă că aveți prin apropiere o tabletă, laptopul sau telefonul și alături de o conexiune la internet cât mai bună fiți cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru un show garantat, vineri, 9 decembrie, ora 10:30. Puteți sta aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube, dați like paginii noastre de Facebook sau accesași site-ul FANATIK.RO pentru a putea urmări FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 9 DECEMBRIE 2022

Și asta nu e tot! Dacă veți sta alături de noi la FANATIK SUPERLIGA aveți șansa să dați lovitura la pariuri și să fiți la curent cu cele mai tari cote din săptămâna fotbalistică. Grație rubricii programate în cadrul emisiunii „Fabrica de cote by Superbet”, aveți șansa să faceți profit la pariuri.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Vineri, 9 decembrie, ora 10:30, fiți alături de noi pe telefon, laptop sau tabletă sau orice alt device care are o conexiune bună la internet. Este o oportunitate excelentă să fiți la curent cu cele mai tari exclusivități din sportul românesc.

ADVERTISEMENT