FANATIK te ajută să-ţi faci biletul: FAVORITELE zilei în sport

real madrid, barcelona, Chelsea, Milan, Benfica, NBA, pariuri, juventus, handbal, porto, sport, favoritele zilei

Este ultima zi a săptămânii, deci ai pe ce paria! Sunt zeci de meciuri în fotbal, iar Campionatul European de handbal masculin şi turneul de la Australian Open se află în plină desfăşurare. Cel mai dezechilibrat meci al zilei se joacă în baschet însă, între Barcelona şi Estudiantes, unde bookmakerii nici măcar nu oferă cote pe victoria catalanilor.

Dintre cele introduse la pariuri, victoria lui Murray împotriva francezului Robert este considerat drept lucru garantat, de vreme ce cota britanicului este de numai 1.01. În fotbal, Porto are 1.08 în meciul cu Setubal. Dacă ţi-e teamă de o surpriză uriaşă, ar trebui să stai fără griji: Porto a câştigat ultimele 21 de meciuri directe împotriva acestui adversar!

favoriti

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695