Fotbal intern

FANATIK vă dezvăluie imagini din hotelul unde România U21 se mută azi. GALERIE FOTO

14.06.2019 | 22:43
FANATIK va dezvaluie imagini din hotelul unde Romania U21 se muta azi GALERIE FOTO

Jucătorii lui Mirel Rădoi au terminat stagiul de pregătire susținut înainte de EURO 2019, iar reprezentativa de tineret ajunge azi la Forli, acolo unde tricolorii vor sta pe tot parcursul Campionatului European U21 care are loc în perioada 16 – 30 iunie, iar FANATIK vă dezvăluie imagini din hotelul de lux unde delegația condusă de Mirel Rădoi s-a cazat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Imagini din hotelul în care România U21 se mută azi

Selecționata pregătită de Mirel Rădoi s-a pregătit timp de o săptămână în Bagno di Romagna, iar cu trei zile înainte de debutul la EURO 2019 s-a mutat la Forli, oraș situat la 30 de kilometri de Cesena. România U21 s-a cazat la Grand Hotel Forli, iar FANATIK a reușit să pătrundă în hotelul de patru stele și vă oferă imagini exclusive.

Mirel Rădoi a ales ca jucătorii săi să stea la Grand Hotel Forli, toate acestea pentru ca tricolorii mici să aibă parte de liniște. Hotelul se află la 30 de minute distanță de centrul orașului Forli, iar fotbaliștii care ne vor reprezenta la Campionatul European din Italia și San Marino au parte de cele mai bune condiții. Elevii lui Mirel Rădoi se vor putea relaxa la piscina aflată în aer liber, la etajul trei, au la dispoziție un spa și un centru de wellness.

Terasa unde se relaxează jucătorii echipei naționale a României U21

150 de euro costă o noapte la hotelul Românei U21

Tricolorii mici stau în camere moderne, cu aer condiționat, televizor LCD și minibar. Mai mult, fotbaliștii echipei naționale a României vor fi serviți la masă de mai multe ospătărițe românce care au ales să muncească în Italia pentru a duce un trai mai bun. Pentru ca jucătorii lui Mirel Rădoi să aibă parte de cele mai bune condiții, FRF (Federația Română de Fotbal) nu s-a uitat la bani, iar pentru o cameră au plătit aproximativ 150 de euro pe noapte. Asta nu e tot! Angajații hotelului munceau în cursul zilei de joi, 14 iunie, pentru a pune la punct toate detaliile înainte ca delegația României U21 să ajungă, iar muncitorii zugrăveau câteva camere aflate la ultimul etaj.

Mai multe găleți cu vopsea au fost lăsat de angajați pe holurile hotelului.

Primul meci al echipei naționale a României U21 la EURO 2019 va avea loc marți, 18 iunie, de la ora 19.30, atunci când elevii lui Mirel Rădoi se vor duela în Grupa C cu Croația, la San Marino. Înainte de debutul la turneul final, reprezentativa de tineret are programat un antrenament deschis publicului pe 16 iunie, pe Stadio Tonino Pantieri din Meldola.

Priveliștea de care au parte jucătorii lui Rădoi în fiecare dimineață

Jucătorii convocați de Mirel Rădoi la EURO 2019:

  • Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)
  • Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)
  • Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adițională îi cuprinde pe următorii: Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Lorand Fulop (FC Botoșani), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra).

În frigiderele din camerele jucătorilor U21 au fost puse doar sticle de apă
  • C este grupa din care face parte România U21 la EURO 2019
Tags: