Life

FANATIK vă prezintă informația momentului! Cine e artista celebră care a cântat la Calafat, la târgul fără spectatori! Video

FANATIK a aflat cine e artista care a făcut senzație la Calafat cântând în fața unor spectatori care puteau fi numărați pe degetele de la o mână.
13.12.2022 | 15:30
FANATIK va prezinta informatia momentului Cine e artista celebra care a cantat la Calafat la targul fara spectatori Video
Artista Olga Popa a cântat fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Calafat, 2022, târg de Crăciun gol. Sună a scenariu apocaliptic, dar e rupt din realitatea oltenească 100%! Ceea ce ar fi trebuit să scoată oamenii din case a funcționat fix invers și nu știm dacă ”fenomenul pustietate” s-a produs din cauza vremii nefavorabile sau, pur și simplu, locuitorii de pe malul Dunării n-au fost prea încântați de spiritul sărbătorilor. Dacă ”le ai” cu social media, e imposibil să nu fi văzut, zilele acestea, celebrul clip video cu o artistă celebră ce cântă pe scena din piața în care, chipurile, este amplasat târgul de Crăciun din Calafat. Nu, publicul nu a cântat minute în șir cu ea, nu s-au auzit nici ropote de aplauze și nici nu s-a îmbulzit nimeni lângă scenă, pentru a face poze cu interpreta. Peisajul a fost cu mult mai dezolant decât se aștepta chiar și primarul!

Cine este artista care a cântat în târgul de Crăciun din Calafat, fără public

Frig, ploaie, câteva căbănuțe închise din cauza lipsei de oameni curioși să încerce bunătățile de la târg și o artistă care, în ciuda celor menționate, a cântat de mama focului pe scenă, pentru cei aproximativ 3 oameni care s-au oprit, (sau 10, cum spune domnul primar din Calafat, cu tot cu cei care erau în trecere) pentru câteva minute, să o asculte.

ADVERTISEMENT

Învinși de frig, spectatorii s-au retras cât ai zice „Crăciun”, dar artista nu s-a lăsat cu una, cu două. Și-a continuat liniștită numărul de pe scenă, căci de-asta a fost chemată, nu? Pe TikTok, isterie mare. Toată lumea a întrebat, în stânga și în dreapta, cine e artista care a cântat fără public, la târgul de Crăciun din Calafat. Cin` să fie, cin` să fie? FANATIK are răspunsul așteptat de o țară întreagă!

Artista care a cântat pe scena din Calafat este nimeni alta decât Olga Cristiana Popa, finuța lui Mihai Morar și fosta prezentatoare de la Antena Stars, dar și fosta producătoare a emisiunii omului de radio.

ADVERTISEMENT

Situația în care s-a aflat Olga a ajuns și la urechile nașului său, Mihai Morar, care nu a avut nicio reținere să comenteze evenimentele din Calafat. Practic, artista a fost ținta ironiilor propriului naș, chiar în această dimineață, la Radio ZU.

Olga Popa a fost producătorul emisiunii lui Mihai Morar

Pe vremea când lucra la Antena Stars, Olga Popa a fost producătorul emisiunii „Răi da Buni”, prezentată chiar de Mihai Morar, nașul său. De asemenea, Olga a fost și prezentatoarea unei emisiuni care n-a avut viață prea lungă, „Tips&Triks – la drum cu vedetele”.

ADVERTISEMENT
@meanwhileinoltenia #meanwhileincalafat #targuldecraciundincalafat #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ sunet original – Meanwhile in Oltenia

Și-a încheiat cariera în televiziune în momentul în care a rămas însărcinată, în anul 2020. Tot atunci, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o în social media, Olga Popa a dat de înțeles că viața din media nu este chiar roz, numind-o „mediu toxic”. Ba mai mult, a dat de înțeles că atitudinea pe care o afișa pe sticlă nu era întocmai una sinceră…

”Voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv”

Cariera ei însă a fost pusă pe pauză, Olga Popa explicând, în momentul în care a rămas însărcinată, că va face o mica pauză. „Dintr-o dată, a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care, mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine, de cele mai multe ori pentru alții, nu pentru mine. Oricum vom alege să te numești, îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine, aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme, așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort.

Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua, cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii, provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată ?sau băiat?”, a scris Olga, la momentul respectiv, în social media.

Olga Popa a avut șansa de a se lansa, cu ani în urmă, în lumea muzicii, iar una dintre melodiile ei a avut un success uriaș în lumea muzicii de prin anii 2009, piesa Se thelo fiind cunoscută în toată România.

Trebuie precizat că FANATIK a contactat-o pe Olga Popa pentru o declarație pe acest subiect, dar artista nu a răspuns întrebărilor noastre până la ora publicării acestui material.

ADVERTISEMENT