News

Fane Văncică, eliberat după mai multe ore de audieri. ”I-am dat o palmă şi un picior iubitei mele. I-a plăcut să fac asta”

Fane Văncică, interlopul care s-a filmat cum își bate iubita, a fost eliberat. Bărbatul fusese arestat pe Aeroportul Otopeni și audiat mai multe ore de polițiști.
02.09.2022 | 22:29
Fane Vancica eliberat dupa mai multe ore de audieri Iam dat o palma si un picior iubitei mele Ia placut sa fac asta
Fane Văncică, interlopul care s-a filmat cum își bate iubita, eliberat. Sursa foto: colaj Fanatik / ObservatorNews
ADVERTISEMENT

Timp de trei zile, interlopul Fane Văncică a fost căutat de Poliție. Motivul: în mediul online au apărut imagini cu acesta în timp ce-și lovește și umilește iubita.

Fane Văncică, interlopul care s-a filmat cum își bate iubita, eliberat: ”Am dat un picior şi un pumn, ce am făcut?”

Joi seara, Poliția Capitalei anunța că la punctul de trecere de pe Aeroportul Henri Coandă București agenții de frontieră au oprit un bărbat în vârstă de 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Era vorba chiar de Fane Văncică. Individul a fost predat Poliției Capitalei și dus la Secția 16, în baza unui mandat de aducere.

Aici, acesta a fost audiat mai multe ore într-un dosar în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Imaginile apărute pe Tik Tok cu interlopul care îşi bate iubita cu sălbăticie au șocat întreaga țară. În ciuda acestui aspect și a aparentelor dovezi, Fane Văncică a fost eliberat.

La ieșirea de la Judecătorie, bărbatul a declarat că femeii i-a plăcut să fie lovită. ”I-am dat o palmă şi un picior iubitei mele, căreia i-a plăcut să fac asta! Nu mi se pare corect ce mi se întâmplă. Să mă dea pe la televizor”, a spus, cu nonșalanță, individul, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

Toate lucrurile par să fie de partea interlopului. Întrucât faptele sale au fost comise în urmă cu mai bine de 3 luni, iar femeia agresată nu a depus plângere, acesta are şanse mari să scape fără vreo pedeapsă penală, notează sursa citată.

”Am dat un picior şi un pumn, ce am făcut? Oamenii trebuie să înţeleagă că eu sunt show-man. Cu mine cine intră pe TikTok l-am distrus pe Tik Tok. Dar nu înţelegem ce vorbim?”, a mai spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

Unica ”pedeapsă” primită de Fane Văncică în urma agresiunilor sale

Judecătorii i-au aplicat totuși o sancțiune lui Fane Văncică. Timp de 6 luni nu are voie să se apropie de femeia agresată.

Dacă nu respectă măsura, acesta riscă până la 5 ani de închisoare. Poliţia a anunțat că va continua cercetările în dosarul penal deschis pentru loviri şi alte violenţe.

ADVERTISEMENT