Life

Fane Văncică, pe scenă cu Tzancă Uraganu. Cei doi s-au îmbrățișat și sărutat ca frații: „Suntem pierduți ca nație…”

Fane Văncică, pe scenă cu Tzancă Uraganu. Cei doi s-au luat în brațe și s-au sărutat ca frații, în timp ce mulțimea le aclama numele. Reacțiile negative din mediul online.
04.09.2022 | 14:36
Fane Vancica pe scena cu Tzanca Uraganu Cei doi sau imbratisat si sarutat ca fratii Suntem pierduti ca natie
Fane Văncică, pe scenă cu Tzancă Uraganu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și captură tiktok
ADVERTISEMENT

Fane Văncică, interlopul implicat într-un imens scandal, a fost filmat pe scenă alături de Tzancă Uraganul, la Arenele Romane.

Fane Văncică, pe scenă cu Tzancă Uraganu la Arenele Romane

Imaginie cu cei doi au devenit virale pe Tiktok. Acestea arată cum Tzancă Uraganul îl cheamă pe scenă pe Fane Văncică, implicat într-un scandal de proporții după ce s-a filmat în timp ce își bate iubita.

ADVERTISEMENT

Mulțimea este în delir atunci când interlopul urcă pe scenă alături de manelist, iar fanii chiar îi strigă numele. Când ajunge lângă Tzancă Uraganul, acesta îl ia în brațe, iar cei doi se sărută ca frații.

Dacă persoanele prezente la concert au fost în delir, nu același lucru se poate spune despre utilizatorii rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Aceștia au criticat aspru prezența pe scenă a lui Fane Văncică și și-au exprimat părerile negative pe Tiktok.

„Suntem pierduți că nație…”, „E jale dacă a ajuns să-i strige lumea numele lui ăsta”, „Doamne ferește! nu cred”, „Ce au ajuns și Arenele Romane”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Unii chiar au ajuns la concluzia că este cazul să se mute din România după ce au văzut aceste imagini.

„Îmi fac bagajul și pa România…am zis că nu o să plec niciodată din țara mea dar nu se mai poate….”, „Nu cred așa ceva, ferească Dumnezeu”, „Vai de capul nostru, suntem pierduți”, „E clar nu mai rezistăm mult pe planeta Terra, ne ducem clar”, au mai spus oamenii nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

Alții au spus că interlopul Fane Văncică ar trebui să candideze la primărie, fiind atât de popular: „Să candideze la primăria sectorului 5…”.

Altcineva a punctat faptul că speră ca acest clip să fie mai vechi, și nu după ce a avut loc bătaia asupra amantei sale.

„Sper din tot sufletul că asta e videoclip mai vechi și nu după ce a bătut-o pe aia”, a scris cineva. Contul care a postat imaginile a răspuns că imaginile ar fi de ieri seară (sâmbătă).

@goviral.ro Fane Vancica la Arenele Romane . Educație nu gluma ##fanevancica #fanevancicaoficial #liber #foryou #goviral ♬ sunet original – GOVIRAL

Fane Văncică și-a bătut cu bestialitate amanta

Fane Văncică a fost filmat când și-a bătut cu bestialitate amanta. Acesta spunea că era beat, „nu își luase pastilele” și a devenit foarte gelos după ce a văzut cum se uita femeia la un prieten de-al său.

Imaginile au fost eliminate de pe Tiktok din cauza violenței extreme, iar interlopul Fane Văncică a fost arestat pe Aeroportul Otopeni, fiind acuzat de lovire și alte violențe.

„Am dat un picior şi un pumn, ce am făcut? Oamenii trebuie să înţeleagă că eu sunt show-man”, spunea el.

ADVERTISEMENT
Tags: