Fanelele Petrolului care au plâns la meciul cu U Cluj au fost răsplătite!

Ionut Neamţu    Francisc Oprea   
în Petrolul Ploiesti
01/10/2019, 12:04
Fanelele Petrolului care au plâns la meciul cu U Cluj au fost răsplătite! GALERIE FOTO
Fanele Petrolului au fost răsplătite de Marius Stan

Două fane ale Petrolului au fost vizibil afectate de înfrângerea drastică suferită de ploieșteni la meciul cu U Cluj, 0-4, iar oficialii clubului au ales să le răsplătească devotamentul. Cele două fane au venit la sediul clubului, la invitația președintelui Marius Stan, și au primit buchete de flori și abonamente la meciurile echipei.

Petrolul și-a răsplătit fanii

Petrolul a pierdut drastic meciul cu U Cluj din etapa a opta a diviziei secunde, iar două dintre fanele ploieștenilor au fost surprinse plangând în tribune, afectate de acel 0-4 afișat pe tabela de marcaj a stadionului din Cluj. La puțin peste o săptămână, cele două fane au fost invitate de Marius Stan la sediul clubului și le-a oferit flori, tricouri ale echipei și abonamente la meciurile de acasă ale favoriților.

Cele două fane au ocazia de a folosi tricourile și abonamentele primite chiar luni, când Petrolul joacă pe teren propriu meciul cu CS Mioveni, din etapa a noua din Liga 2. După opt jocuri, ploieștenii sunt departe de unul dintre locurile promovabile. 11 puncte au lupii galbeni, jumătate din punctajul obținut de liderul Turris Turnu Măgurele, iar locul doi, ultimul care asigură promovarea, este la 8 puncte distanță.

Fanele Petrolului, vizibil afectate de înfrângerea cu U Cluj. Sursă Foto: Captură Telekomsport
Fanele Petrolului, vizibil afectate de înfrângerea cu U Cluj. Sursă Foto: Captură Telekomsport

Petrolul a reușit calificarea în optimile Cupei

Chiar dacă în campionat nu a mai câștigat de trei etape, de la jocul cu Ripensia, Petrolul a reușit să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei României. În șaisprezecimi, ploieștenii au trecut de formația din Liga 3 Industria Gâlda, iar sorții le-au fost favorabili și la tragerea optimilor.

Petrolul va juca tot împotriva unei formații din al treilea eșalon, surpriza acester ediții din Cupa României, Sănătatea Cluj. Virușii verzi au eliminat surprinzător Viitorul, deținătoarea trofeului. Meciurile se vor desfășura în perioada 29 – 31 octombrie.

  • 12 este locul ocupat de Petrolul în clasamentul Ligii secunde
Închide ×