Sport

Fanii englezi se bat pe o ofertă specială pentru Cupa Mondială Qatar 2022. Cazare și All inclusive, chiar și băutură, este propunerea ”de nerefuzat”

Dacă italienii sau portughezii, printre alții, trebuie să aștepte barajul, suporterii englezi se pregătesc deja pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar. Și luptă acum să prindă loc de cazare pe un vas de croazieră.
29.01.2022 | 11:44
Fanii englezi se bat pe o oferta speciala pentru Cupa Mondiala Qatar 2022 Cazare si All inclusive chiar si bautura este propunerea de nerefuzat
ADVERTISEMENT

S-au pus deja în vânzare biletele pentru Cupa Mondială Qatar 2022 care se va desfășura între 21 noiembrie și 18 decembrie 2022. Iar fanii naționalelor deja calificate încearcă să-și rezerve acum și cazarea.

Este și cazul celor ai naționalei Angliei. Iar ofertele nu lipsesc, inclusiv din partea organizatorilor. Cea mai interesantă pentru suporterii britanici este însă o propunere primită recent pe adresa Clubului Oficial. Chiar dacă nu este și cea mai ieftină.

ADVERTISEMENT

De la 150 de lire sterline pe noapte și All inclusive pe un vas de croazieră în timpul Cupei Mondiale

Este vorba despre propunerea făcută de operatorii unei companii care operează vase de croazieră. Și care oferă pachete care oferă cazare și servicii All inclusive pe durata Cupei Mondiale din Qatar.

Sunt disponibile 3.898 de cabine pentru 9.977 de oaspeți. Iar anunțul este fără echivoc. All inclusive se referă și la băuturi. Un aspect, nu mai trebuie să o spunem, extrem de important pentru fanii englezi.

ADVERTISEMENT

”O serie de nave de croazieră vor fi ancorate în zona Corniche – promenada de pe malul apei mărginită de palmieri, care merge de-a lungul golfului Doha până la oraș.

Vor oferi oferte All inclusive despre care ni s-a spus că vor costa de la 150 de lire sterline, de persoană, pe noapte. Mâncare și (important pentru mulți fani Angliei) alcoolul vor fi disponibile la bord”, precizează anunțul.

ADVERTISEMENT

Alcoolul nu este interzis în Qatar, dar regulile sunt dure!

Firește, amănuntul strecurat în anunț nu este lipsit de importanță. Cu atât mai mult cu cât Cupa Mondială are loc în Qatar, o țară islamică.

Este adevărat, în această țară alcoolul nu este ilegal. Poate fi cumpărat pentru tinerii de peste 21 de ani de la restaurantele și barurile de hotel autorizate.

ADVERTISEMENT

Dar există toleranță zero pentru a bea în spațiile libere. Iar a fi în stare de ebrietate în public este ”o crimă”. Se așteaptă ca regulile să fie oarecum relaxate în timpul Cupei Mondiale, organizatorii lucrând la o înțelegere în acest sens.

De altfel, în timpul Cupei Mondiale a Cluburilor din 2019 a existat un experiment în acest sens. Au fost amenajate așa-numitele ”Wet Fan Zone” în care s-a putut achiziționa și consuma bere, vin sau cidru.

La prețuri mari și cu rezerva că persoanele care le frecventau trebuiau să aibă grijă în ceea ce privește cantitatea. Experiența a fost una de succes și nu este exclus să fie repetată la Cupa Mondială din acest an.

”Alcoolul nu face parte din cultura noastră. Dar ospitalitatea, da. Și chiar dacă alcoolul nu este la fel de ușor de găsit aici ca în alte părți ale lumii, pentru Cupa Mondială dorim să ne asigurăm că este accesibil pentru fanii care doresc să bea o băutură.

Așa că încercăm să găsim locații speciale în care fanii să bea alcool, altele decât locurile tradiționale, cum ar fi hotelurile”, a precizat Nasser al-Khater, directorul executiv al Cupei Mondiale din 2022.

 

ADVERTISEMENT