Sport

Universitatea Craiova, părăsită de fani la primul meci din play-off! Suporterii nu s-au înghesuit să vadă de pe stadion meciul cu FC Argeș

Universitatea Craiova a fost părăsită de fani la primul meci al echipei din play-off, împotriva lui FC Argeș, însă suporterii oltenilor nu s-au adunat în număr mare pe stadion.
11.03.2022 | 21:02
Universitatea Craiova parasita de fani la primul meci din playoff Suporterii nu sau inghesuit sa vada de pe stadion meciul cu FC Arges
Universitatea Craiova, părăsită de fani la primul meci din play-off. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Trupa lui Laurențiu Reghecampf are planuri mari pentru actualul sezon, și anume să depășească FCSB în campionat și să câștige Cupa României, însă fanii își doresc mult mai mult de la jucători.

Universitatea Craiova, părăsită de fani la primul meci din play-off

Fanii Universității Craiova au părăsit echipa la primul meci din play-off, pe „Ion Oblemenco” fiind vizibil mult mai puțini suporteri decât în mod obișnuit, ținând cont că fanii olteni ocupau poziții fruntașe în topurile audienței de la meciurile din prima ligă.

ADVERTISEMENT

„E un recul al numărului de suporteri la Craiova față de atunci când a promovat echipa. E posibil și o reacție a fanilor care nu sunt mulțumiți de faptul că echipa nu a câștigat titlul și că a fost atunci la o repriză de trofeu.

Era un moment bun pentru a veni la stadion, dar posibil să fie și aceste lucruri care să-i determine pe fani să nu mai vină în număr mare”, a spus Andrei Vochin, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Totul este la îndemâna lui Reghecampf!”

Sorin Cârțu a vorbit despre speranțele oltenilor pentru play-off și acesta a recunoscut că totul depinde de antrenorul Laurențiu Reghecampf, în care are încredere:

Sunt 11 puncte până la CFR și trebuie ca măcar până în returul acestui playoff să te gândești la abordarea locului 1, dar locul doi zic că este abordabil, este plauzibil, și câștigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

Trebuie să recunoaștem că din cvartetul care joacă pentru Cupa României, pe hârtie noi suntem favoriți, dar trebuie să arătăm acest lucru”.

„Am spus că totul este la îndemâna lui Reghecampf să aducă echipa la nivelul pe care noi ni-l dorim. Cert este că am recuperat ceva din terenul pierdut.

ADVERTISEMENT

Una peste alta, având în vedere cele 8 înfrângeri ale noastre, erau meciuri pe care noi le-am avut sub control, dar conjuctura jocului nu a fost favorabilă și adversarul ne-a taxat.

La momentul ăsta ne propunem un loc doi care ar fi trebuit să fie clar al nostru”, a mai spus Sorin Cârțu înainte de startul partidei cu FC Argeș.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT