Fotbal international

Fani de carton! Ideea inedită a suporterilor lui Borussia Monchengladbach pentru meciurile din Bundesliga

30.03.2020 | 18:18
Fani de carton Ideea inedita a suporterilor lui Borussia Monchengladbach pentru meciurile din Bundesliga
ADVERTISEMENT

Fanii Borussiei Monchengladbach sunt pregătiți în cazul în care Bundesliga se va relua fără spectatori și au venit cu o idee inedită pentru a fi într-un fel prezenți pe stadion.

Ideea inedită a suporterilor lui Borussia Monchengladbach

Fanii Borussiei Monchengladbach au venit cu o idee inedită pentru a fi mai aproape de echipa favorită, în cazul în care meciurile din Bundesliga se vor relua, dar se vor juca fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Gladbach vor să se transpună pe niște bucăți uriașe de carton, care ar urma să fie puse pe locurile pe care ei le ocupau pe stadion înainte ca epidemia de coronavirus să izbucnească.

Costul unui astfel de carton se va ridica la suma de 19 euro, care ar urma să ajute conducerea în gestionarea situației financiare de la club, după ce jucătorii au fost de acord să li se micșoreze salariile.

ADVERTISEMENT

Tot în Bundesliga, Union Berlin a folosit o tactică asemănătoare

Nemții de la Union Berlin au făcut un gest impresionant în memoria fanilor care au murit și care nu au apucat să vadă echipa jucând în Bundesliga.

La primul meci din campionatul Germaniei, în schimbul achitarii prețului unui bilet, fanii au intrat pe stadion cu un banner pe care au fost imprimate pozele suporterilor decedați și care nu au trăit bucuria de a vedea un meci al echipei de suflet în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Toți fanii care au avut rudă decedată și care au fost susținători ai echipei, în schimbul prețului unui bilet, au putut aduce pe stadion un banner cu chipul persoanei dragi.

Astfel, Union Berlin i-a adus alături de ea și pe cei care n-au apucat s-o vadă jucând în Bundesliga. Gestul frumos făcut de clubul berlinez a făcut înconjurul lumii și a strâns foarte multe aprecieri din partea fanilor fotbalului de pretutindeni.

ADVERTISEMENT
  • 18 august 2019, este data la care Union Berlin a debutat împotriva lui RB Leipzig