Sport

Fani dezgustați după prima gală MMA intergender! Ambele lupte bărbat versus femeie s-au terminat prin KO. Video

O gală MMA în care s-au înfruntat doi bărbați și două femei a stârnit un veritabil scandal. Fanii luptelor în cușcă au încins rețelele de socializare.
31.10.2021 | 12:43
Fani dezgustati dupa prima gala MMA intergender Ambele lupte barbat versus femeie sau terminat prin KO Video
Sursa foto: SPORTbible.com
ADVERTISEMENT

Polonia a găzduit la sfârșitul acestei săptămâni o gală MMA ce a propus, între altele, și două lupte intergender între doi bărbați și două femei.

Bărbații s-au impus în ambele confruntări prin KO și au stârnit un val de reacții negative din partea fanilor acestui gen de show sportiv.

ADVERTISEMENT

Bărbații le-au aplicat corecții dure oponentelor

Un fost boxer polonez, luptător MMA și kick-boxer, Marcin Krzysztof Najman, a organizat la sfârșitul acestei săptămâni o gală de lupte în cușcă, MMA, în Polonia.

Evenimentul, în cadrul căruia au avut loc și două lupte bărbați versus femei, nu a avut succesul scontat de promotorul galei MMA-VIP3.

ADVERTISEMENT

Atractive la prima vedere, luptele au fost catalogate de fani ca veritabile ”măceluri”. Prima dintre acestea s-a încheiat cu o victorie brutală prin TKO, a lui Piotr ”Mua Boy” Lisowski care a splberat-o pe Ula Siekacz, cunoscută sub numele ”ArmPowerGirl”.

Lisowski și-a desconsiderat oponenta intrând în ring machiat la ochi, luptând la început cu mișcări care aminteau de o dispută ”școlărească” între două fete. După un minut și fixat adversara la podea, iar arbitrul a oprit lupta după alte 15 secunde sub ploaia de lovituri în figură aplicate oponentei de Lisowski.

ADVERTISEMENT

În cea de a doua luptă între sexe, Michał Przybyłowicz (Polski Ken) a întâlnit-o Wiktoria Domżalska. Lupta a dura 40 de secunde, ș în acest cz arbitrul fiind nevoit să intervină pentru a pune capăt duelului inegal.

Fanii MMA au reacționat dezgustați pe rețelele de socializare

Dacă din punct de vedere comercial luptele intergender au avut, probabil, succes, fanii MMA consideră că cele două nici nu ar fi trebuit să aibă loc și a cerut organizatorilor ca astfel de înfruntări să nu se mai repete.

ADVERTISEMENT

”Acest rahat este dezgustător”, a scris un fan, în vreme ce un altul s-a întrebat: ”Cine a permis asta?”.

”Cum a fost sancționat acest lucru? Acest lucru este îngrozitor”, a răbufnit un alt telespectator în asentiment cu cei mai mulți dintre privitori care au catalogat lupele: ”Absolut dezgustător și o jenă pentru rasa umană, darămite pentru sport”.

Și prima campioană feminină în UFC, americanca Ronda Rousey, membr al UFC Hall of Fame, a criticat luptele între sexe, spunând: ”Nu cred că este o idee grozavă să vezi un bărbat care lovește o femeie la televizor”.

ADVERTISEMENT