Video

Declaraţia lui Pele care ÎNCINGE spiritele cu cîteva ore înainte de FINALĂ

Pele ştie sigur cu ce echipă va ţine în finala de pe Maracana: ”Eu am jucat 4 mondiale şi am cîştigat 3. Deci eu ştiu! Germania înseamnă mult mai mult decît Argentina” Cu referire la...
13.07.2014 | 01:27
Declaratia lui Pele care INCINGE spiritele cu citeva ore inainte de FINALA
ADVERTISEMENT

Pele ştie sigur cu ce echipă va ţine în finala de pe Maracana: ”Eu am jucat 4 mondiale şi am cîştigat 3. Deci eu ştiu! Germania înseamnă mult mai mult decît Argentina” Cu referire la înfrîngerile umilitoare suferite de Brazilia în faţa Germaniei şi a Olandei Pepe a zis: ”Doar Dumnezeu poate explica ce s-a întîmplat. O asemenea supriză nu am mai văzut în viaţa mea.”

UPDATE / 21:10 Bastian Schweinsteiger şi Joachim Low au verificat suprafaţa de joc de pe Maracana cu aproape 24 de ore înainte de finala Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

10502259_10202485876605160_787619670_n

UPDATE 20:20 / Echipa naţională a Argentinei a ajuns la Rio de Janeiro şi, cum era de aşteptat, băieţii lui Alejandro Sabella au fost aşteptaţi la hote de sute de fani. Chiar dacă Di Maria, Mascherano sau Romero au fost trei dintre artizanii calificării pînă în finala Mondialului, tot Messi a fost cel care a incendiat atmosfera la hotelul Radison.

Cazaţi în sudul oraşului Rio de Janeiro, în Barra de Tijuca, o zonă liniştită, argentinienii au animat rapid atmosfera. De remarcat că dacă fiecare jucător al “pumelor” şi-a ridicat singur bagajul din autocar, Messi a fost cel care a intrat direct în hotel, fiind preluat imediat de doi bodyguarzi.

ADVERTISEMENT

VIDEO:

 

Mai jos, o poză postată de Sergio Aguero pe o reţea de socializare în momentul sosirii la Rio:

aguero autocar
UPDATE 19:20/ Finala Cupei Mondiale va fi una extrem de interesantă nu doar pentru oamenii de rînd dar şi pentru personalităţi importante. Pe lîngă actori ca Gerard Butler sau interpreţi de muzică uşoară ca Shakira, vor fi foarte multe personalităţi din lumea politică. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va urmări din tribună meciul dintre Argentina şi Germania. La doar cîţiva metri de el va sta preşedintele Ucrainei, Petro Porosenko. Angela Merkel cu siguranţă nu va rata acestă finală şi, cine ştie, poate va negocia cu succes un tratat de pace între Ucraina şi Rusia.

UPDATE 17:59 / Echipa Argentinei s-a îmbarcat în avionul spre Rio de Janeiro. Duminică, Messi şi compania va juca finala Cupei Mondiale pe stadionului Maracana duminică, de la ora 22:00, ora României.

ADVERTISEMENT

avion

UPDATE 16:44 / Franz Beckenbauer este cel mai important jucător din istoria Germaniei, dar şi antrenorul care a adus ultimul titlu pentru naţionala ţării sale, în 1990. “Kaiserul” a oferit un interviu în care face o comparaţie între Maradona, vedeta Argentinei de acum 24 de ani, şi Leo Messi, fotbalistul numărul 1 al “pumelor” la ora actuală. “Diego era atunci un jucător mult mai mare decît e Messi acum. Echipa noastră se va încununa campioană jucînd agresiv, cu pasiune şi cu bucurie“, a spus cel care este considerat cel mai bun fundaş din istoria fotbalului.

UPDATE 16:12 / Papa Francisc va ţine cu Argentina în finala Cupei Mondiale. Şeful Bisericii Catolice a postat un mesaj pe Twitter în legătură cu turneul final din Brazilia. Cupa Mondială a permis oamenilor din diferite ţări şi de diferite religii să fie împreuna. Sper ca sportul să promoveze întotdeauna această cultură”, a scris acesta pe Twitter.

ADVERTISEMENT

papa francis

UPDATE 15:37 / Diego Maradona a le-a transmis un mesaj de luptă argentinienilor înainte de finala Cupei Mondiale pe care o vor disputa duminică, împotriva Germaniei: “Hai, Leo, fă-i praf! Duminică e meciul tău, o să fii cel mai bun. Duminică o să fii liderul echipei, o să dai două goluri şi vom cuceri trofeul pe Maracana. Va fi ceva istoric, ceva ce ăştia (brazilienii) nu vor putea uita niciodată. Vei da şi o bară. Dacă intră şi mingea aia, cu atît mai bine”, a spus Diego Maradona.

Maradona l-a încurajat şi pe Javier Mascherano: “Dacă pînă acum am spus că trebuie să joace Mascherano şi alţi 10, azi spun că trebuie să joace Messi, Mascherano şi alţi 9”.

UPDATE 14:38 / Argentinienii au INVADAT Brazilia! Conform presei locale, peste 100.000 de oameni au venit pentru a urmări marea finală, care se dispută duminică, împotriva Germaniei.

Argentinienii au făcut spectacol pe plaja din Brazilia, unde au cîntat toată ziua.

VIDEO:

UPDATE 13:58 / Messi e mai conectat ca niciodată la miza meciului, mai ales că are ocazia să cîştige singurul trofeu care îi lipseşte din vitrină.

Argentinianul a făcut spectacol la antrenamente, dovedind o poftă de joc ieşită din comun.

BsUfI6ICEAAg40Q

Naţionala Germaniei joacă finala Cupei Mondiale contra Argentinei, duminică, începînd cu ora 22:00, iar toată planeta este în aşteptarea marelui meci.

În momentul în care au ajung la Rio, locul unde se joacă finala, nemţii au fost asaltaţi de fani, autorităţile braziliene declarînd că sînt peste 50.000 de nemţi în Brazilia.

Vezi VIDEO:

ADVERTISEMENT