Sport

Fanii naţionalei, reacţii dure după România – Islanda 0-0: “Desculţi, epave, cocalari” / “Campioni la călcâie şi mingi printre picioarele adversarilor”

Fanii naţionalei au reacţionat după meciul România - Islanda 0-0, în urma căruia tricolorii nu mai stau la mâna lor pentru calificarea în barajul pentru CM 2022.
12.11.2021 | 08:04
Fanii nationalei reactii dure dupa Romania  Islanda 00 Desculti epave cocalari  Campioni la calcaie si mingi printre picioarele adversarilor
Suporterii naţionalei vor umple stadionul Giulești, sâmbătă, la meciul cu Finlanda
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Islanda, scor 0-0, într-un meci capital pentru calificarea în barajul CM 2022. Acum, tricolorii trebuie s-o învingă pe Liechtenstein şi să aştepte ca selecţionata nordică să o încurce pe Macedonia de Nord. Doar aşa mai putem prinde barajul pentru turneul final din Qatar.

Chiar dacă meciul de pe “Ghencea” s-a jucat fără spectatori, fanii au luat cu asalt contul oficial de Facebook al naţionalei României la finalul meciului cu Islanda. În termeni duri, tricolorii au fost desfiinţaţi pentru atitudinea arătată pe teren, iar mai jos poţi citi câteva dintre aceste reacţii.

ADVERTISEMENT

Cum au reacţionat fanii naţionalei după România – Islanda 0-0

“Campioni la călcâie, mingi printre picioarele adversarilor şi la cornere bătute aiurea. Ianis îşi bate joc de fiecare minge care trece pe la el. Face 4 atingeri aiurea, apoi pasează greşit. Nici el nu ştie care e piciorul lui de bază, că toate centrările lui s-au oprit tot timpul în primul adversar. Facem 1-0 în Liechtenstein şi începem să petrecem cu votcă şi manele”.

“Nu jucăm ca o echipă, suntem o adunătură. Fiecare face ce vrea pe teren. Nu ştim să facem presing. Trebuie reconstruit din temelii. Altfel o să ne vedem mereu la baraj, la Vidraru”.

ADVERTISEMENT

“Nişte mercenari fiţoşi. Joacă să nu-şi rupă unghiile de la picioare. Ăştia sunt jucătorii de la echipa naţională. Să le fie ruşine”.

“Dacă pe Islanda nu am fost în stare să o batem, cred că orice echipă de la baraj ne-ar da cu terenul în cap”.

ADVERTISEMENT

“Nu avem ce să căutăm la Mondial cu asemenea epave de jucători”

“Avem jucători prea ieftini pentru a ne califica. Imaginaţi-vă că Stanciu a preferat să cerşească un penalty, într-un mod de parcă l-a împuşcat cineva, în loc să caute şutul de acolo. A fost fix faza care defineşte România: pomană, şmecherii şi furtişaguri”.

“Nu avem ce să căutăm la Mondial cu asemenea epave de jucători. PlayStation să trăiască”.

“Gata, nu vă mai chinuiţi degeaba. Atât puteţi. Aduceţi toţi cocalarii la naţională şi avem pretenţii de Mondial. Mai bine desfiinţaţi echipa naţională”.

ADVERTISEMENT

“Pleacă acum de pe bancă! Becali a dat bani de la el să-l dea afară pe Alibec şi tu îl aduci la naţională?”.

“Dezamăgitor. Nu sunt ei foarte buni, suntem noi praf. Nişte desculţi, cândva jucam fotbal”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,42 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT