Sport

Fanii, reacții violente după ce naționala a ratat calificarea la CM 2022: ”O adunătură de păcălici”

Naționala României nu a prins barajul pentru calificarea la CM 2022, iar fanii au reacționat la scurt timp pe rețelele de socializare și i-au criticat pe jucători, pe Mirel Rădoi, dar și pe oficialii FRF.
14.11.2021 | 23:36
Fanii reactii violente dupa ce nationala a ratat calificarea la CM 2022 O adunatura de pacalici
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au învins în Liechtenstein, scor 2-0, în ultima etapă, dar nu a fost de ajuns și au încheiat pe locul 3, în spatele Germaniei și Macedoniei de Nord.

La finalul întâlnirii, selecționerul Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la cârma primei reprezentative, contractul său încheindu-se după ultimul meci din preliminarii.

ADVERTISEMENT

Reacții acide ale fanilor după ce naționala nu a prins barajul

Dezamăgirea produsă de ratarea unei noi calificări a inflamat spiritele și a adus reacții dure din partea fanilor care i-au pus la zid pe jucătorii naționalei pentru că nu au reușită să prindă nici măcar barajul deși au fost la mâna lor înaintea ultimelor două partide din grupă.

”Important e că Man și-a tras freză de italian, că Stanciu e jucător de Champions League, Alibec poate prinde vreun transfer în Emirate, iar Pușcaș cu noroc ajunge prin League Two. Măcar au tatuaje și freze cu dungi, macedonenii au? Nu au… sunt vai steaua lor. Degeaba merg la campionate europene și mondiale dacă nu au ultimul hanorac din colecția Balenciaga”, a scris un fan pe pagina de Facebook a echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

”Dacă am ajuns după Macedonia de Nord în clasament, e clar unde ne aflăm ca și nivel în acest moment. De la Iordănescu și Pițurcă nu am avut un selecționer… Restul au fost de umplutură”, a amintit un alt suporter.

Ironii la adresa ”tricolorii”

”Jalnici. Toți. Ar trebui să-nchideți tot și să plecați. Departe. Luați-i pe Burleanu și pe Rădoi și duceți-vă cât mai departe! Rușine să vă fie!!!” și ”Echipa națională a ajuns o adunătură de păcălici!”, sunt alte reacții de nemulțumire ale oamenilor.

ADVERTISEMENT

Și comentariile răutăcioase nu se termină aici: ”Atâta timp cât Burleanu stă la conducerea federației, naționala României nu va fi deloc ceea ce se dorește. În 8 ani, de când e președintele federației, a pus numai antrenori nepotriviți”.

”Mulțumim! Putem vedea încă o dată Mondialul fiind suporteri neutri și fără emoții!”, ”Mulțumim că vă pasă de inimile noastre și că nu o să stăm cu stres la Mondiale!”, ”Final de mandat pentru Stoichiță și Burleanu când?” sau ”Ne vedem la Universitate!”, sunt alte reacții ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Cum a ratat România barajul pentru CM 2022

Reprezentativa României a beneficiat de una dintre cele mai ușoare grupe de calificare din ultimii 20 de ani, excluzând aici Germania care avea ca și acontat locul 1, dar nu a reușit să profite de acest lucru și să prindă locul de baraj pentru CM 2022.

FANATIK a prezentat cele trei episoade cruciale care au dus la acest nou eșec național. De două dintre ele se fac vinovați ”tricolorii”, înfrângerea din Armenia și remiza cu Islanda, iar a treia este legată de Macedonia de Nord care a învins în Germania.

Jucătorii reprezentativei României s-au arătat dezamăgiți de această nouă campanie ratată, dar în același timp sunt convinși că la următoarele preliminarii lucrurile vor sta mult mai bine.

ADVERTISEMENT