Life

Fănica, prima soție a lui Florin Salam, ar fi împlinit 38 de ani. Gestul emoționant făcut de copiii cântărețului

11.09.2020 | 18:16
Fanica prima sotie a lui Florin Salam ar fi implinit 38 de ani Gestul emotionant facut de copiii cantaretului
Fănica ar fi împlinit vârsta de 38 de ani în această vineri
ADVERTISEMENT

Prima soție a lui Florin Salam ar fi împlinit vârsta de 38 de ani, în această vineri. Fănica Salam a devenit cunoscută ca fiind marea dragoste a cântărețului de manele, fiind mama artistei Betty Salam și a lui Dani, fiul celor doi.

Deși de câțiva ani și-a refăcut viața alături de o altă femeie cu care are copii, artistul de muzică de petrecere nu a uitat-o pe prima lui soție. Mai mult, în fiecare an, fata și băiatul celor doi recurg la un gest considerat cât se poate de emoționant.

ADVERTISEMENT

Ștefania sau Fănica, așa cum o cunoștea toată lumea, s-a stins în mod fulgerător pe data de 12 aprilie 2009 și a lăsat un gol imens în sufletul manelistului. Copiii lor aveau vârste fragede la acea vreme și funeraliile au fost cutremurătoare.

Fănica, prima soție a lui Florin Salam, ar fi împlinit 38 de ani în această vineri. Ce fac în fiecare an Betty și Dani Salam

Prima soție a lui Florin Salam s-a stins din pricina unei afecțiuni ce a răpus-o.

Ștefania Stoian a murit la data de 12 aprilie în 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală. Manelistul nu a știut că soția lui se infectase cu virusul hepatitei C.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Ștefania s-au căsătorit în anul 2007 și trăiau de 12 ani împreună deja. Nașii lor de cununie au fost la acea vreme Adrian Minune, alături de Cati, soția lui.

Nunta a fost una care a avut loc în Antalya, în Turcia. Dragostea lor a fost una foarte mare, și au rezultat doi copii, din mariajul artistului de manele cu Fănica.

ADVERTISEMENT

În fiecare an, Betty și Dani, copiii lor, organizează un eveniment comemorativ, în cinstea celei ce a fost mama lor. Fănica e amintită în fiecare an și de ziua ei, de când a murit. A suferit și de ciroză hepatică și a murit când avea doar 27 de ani.

Aceștia împreună cu fratele Fănicăi merg să îi aprindă o lumânare la căpătâi și să se roage pentru sufletul ei. Frații femeii organizează o pomană și se ocupă personal de toate aceste lucruri.

ADVERTISEMENT
Fănica, prima soție a lui Florin Salam, ar fi împlinit 38 de ani. Gestul emoționant făcut de copiii cântărețului
Fănica, prima soție a cântărețului de manele, avea vârsta de 27 de ani când a murit

A fost căutat inclusiv un donator, pentru a putea fi salvată, dar ciroza a măcinat-o pe Ștefania Stoian, alintată de cunoscuți și Fănica. Tânăra soție a lui Florin Salam a intrat într-un blocaj renal, după care într-o criză de septicemie. A fost operată de către medici, dar din păcate nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT