Fanii-acționari ai lui Dinamo îl susțin necondiționat pe Cosmin Contra: ,,Vor veni și rezultatele”

Bogdan Ciutacu   
în Dinamo
21/10/2020, 11:56
Fanii-acționari ai lui Dinamo îl susțin necondiționat pe Cosmin Contra: ,,Vor veni și rezultatele”
Fanii-actionari ai lui Dinamo il sustin neconditionat pe Cosmin Contra: ,,Vor veni si rezultatele''

Deși Dinamo are doar cinci puncte în clasament, antrenorul Cosmin Contra are în continuare parte de susținerea fanilor-acționari, dar și de sprijinul galeriei lui Dinamo, Peluza Cătălin Hâldan.

Suporterii lui Dinamo au emis un comunicat pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hâldan, intitulat “TIMPUL NU MAI AVEA RĂBDARE”, aluzie la primul volum al romanului ,,Moromeții” al lui Marin Preda, prin care își arată susținerea față de Contra, ultimul antrenor care a adus un trofeul ”câinilor”.

După eșecul în fața oltenilor, tehnicianul ”câinilor” a vorbit în premieră despre o posibilă demietere a sa de către noii patroni spanioli.

Cosmin Contra susținut până în pânzele albe de galeria lui Dinamo

Deși unii suporteri ai lui Dinamo au început deja să îl conteste pe Cosmin Contra, Peluza Cătălin Hâldan a emis un comunicat prin care își arată încă o dată susținerea față de antrenorul alb-roșilor, în încercarea de a risipi orice dubiu în această privință.

"TIMPUL NU MAI AVEA RĂBDARE” Sunt cuvintele cu care Marin Preda îşi încheie primul volum din romanul său "Moromeţii"…

Geplaatst door Peluza Catalin Hildan-Dinamo op Dinsdag 20 oktober 2020

Dinamo a evoluat pentru prima oară în acest sezon în noul echipament pentru 2020/2021, dar un detaliu a atras atenția suporterilor dinamoviștilor care au sesizat că pe tricouri nu este inscripționat numele programului DDB (,,Doar Dinamo București”).

Suporterii din PCH și-au argumentat poziția foarte convingător: ,,Contra este un antrenor care în toată cariera lui n-a avut niciodată trei înfrângeri la rând. Are un lot valoros, l-a readus pe Fabbrini în formă, iar Dinamo a dominat și-a dominat adversarul în ultimele 5 etape. Vor veni și rezultatele, dar trebuie răbdare”, au motivat suporterii această decizie.

Fanii dinamoviști își vor numele pe tricouri

Suporterii lui Dinamo au abordat un alt subiect extrem de discutat de la meciul cu Universitatea Craiova, când Dinamo și-a inaugurat noul echipament: ,,Pentru că tot am vorbit de seriozitate, vă informăm că DDB continuă demersurile pentru realizarea tricoului cu numele suporterilor care au salvat clubul. Sunt lucruri care nu țin de noi.

Fanii lui Dinamo fac un apel și cer sprijinul tuturor celor care sunt alături de Dinamo, pentru că doar echipa e cea care are de câștigat: ,,Sperăm să găsim sprijin pe toate planurile în realizarea proiectului, pentru că toate părțile (suporteri, club, sponsor tehnic) ar avea numai de câstigat.

Ați văzut că și noile echipamente au ajuns târziu la echipă. Cât ține de noi, facem tot posibilul pentru a nu-i dezamăgi pe cei care merită cel mai mult respect”.

 

 

 

Închide ×