Fotbal intern

Fanii-acţionari ai lui Dinamo pun tunurile pe Cortacero: „Promisiuni deşarte. Nu le vom permite!“

21.12.2020 | 18:18
Faniiactionari ai lui Dinamo pun tunurile pe Cortacero Promisiuni desarte Nu le vom permite
ADVERTISEMENT

După ce Pablo Cortacero a încercat să preia controlul clubului în urma Adunării Generale a acţionarilor prin numirea a trei spanioli în Consiliul de Administraţie şi înlăturarea lui Cornel Ţălnar, fanii-acţionari din Programul DDB au luat atitudine şi au dat un comunicat virulent.

Suporterii îl acuză pe acţionarul majoritar de lipsă de profesionalism şi intenţii ascunse în ceea ce priveşte viitorul clubului. Mai mult, ei susţin voalat că Pablo Cortacero minte atunci când spune că a transferat bani spre conturile lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan nu are de gând să permită distrugerea clubului, chiar dacă, spun suporterii, investitorii spanioli încercă să intimideze angajaţii români.

DDB: „O nouă lipsă de profesionalism a acţionarului majoritar. Vom limpezi lucrurile!“

În cadrul AGA din cursul zilei de 21 decembrie, Pablo Cortacero a forţat preluarea controlului total al clubului, prin schimbarea componenţei Consiliului de Administraţie.

ADVERTISEMENT

Alex Couto, spaniolul care a fost demis din funcţia de director general al clubului în urmă cu o săptămână, a primit un loc în CA împreună cu Rufo Collado şi un alt spaniol, căruia şi Pablo Cortacero i-a uitat numele. Cornel Ţălnar, în schimb, şi-a pierdut locul în Consiliu.

Şedinţa, condusă de Dorin Şerdean, conform fanilor-acţionari, a provocat o reacţie violentă din partea Peluzei Cătălin Hîldan. Vă redăm în continuare comunicatul DDB:

ADVERTISEMENT

„În Adunarea Generală a Acționarilor de astăzi, convocată de Cortacero și condusă, în fapt, de Șerdean, au fost reiterate promisiunile, în încercarea de a adânci GROAPA care i se tot sapă clubului Dinamo.

Felul în care a fost organizată această ședință AGA este o nouă dovadă a lipsei de profesionalism a acționarului majoritar.
Aceleași promisiuni deșarte, aceleași vorbe aruncate în vânt, într-o profundă lipsă de respect fața de toți angajații clubului și a suporterilor lui.

ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar Cortacero a reiterat faptul că la începutul lunii decembrie a fost transferată o sumă în valoare de 1.500.000 € către Dinamo, fără să își explice de ce nu a ajuns, deși au trecut aproape 3 săptămâni. Mai mult decâ atât, săptămâna trecută au mai plecat câteva milioane către club, care nici aceștia nu au ajuns. EVIDENT. Partea spaniolă nu a putut furniza nici un fel de dovadă ca aceste viramente au fost într-adevăr inițiate.

A fost întrebat dacă are SWIFT-ul tranzacției sau nr de cont din care au fost virați. A spus că nu are așa ceva.
Plastic spus, pentru cei care au crezut că vine Moș Crăciun, surpriza a fost sosirea lui Grinch, care face tot posibilul să ne strice tuturor sărbătorile.

NU LE VOM PERMITE SĂ FACĂ ASTA!

Spaniolii au revenit în birourile clubului pe o poziție de forță, pe care nu o vom accepta. Sperăm să își revizuiască atitudinea față de angajați, care în aceste momente sunt puși să dea explicații. Se forțează inclusiv repunerea pe poziții a celor revocați din funcții în precedenta ședință a CA.

SPANIOLII PRELUNGESC INCERTITUDINEA LA DINAMO

În Adunarea Generală a Acționarilor de astăzi, convocată de Cortacero și…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Monday, December 21, 2020

 

Se încearcă intimidarea angajaților români din club.

Care este scopul acestor pseudo-investitori? Probabil acela de a angaja clubul în alte și alte datorii în perioada imediat următoare.
Din nou afirmăm foarte clar, că NU VOM PERMITE AȘA CEVA.

DDB are în acest moment mai multe variante de lucru pe masă, urmând ca în urma discuțiilor cu juriștii să anunțăm pașii pe care îi vom urma.

Suporterii, angajații și toți cei care iubim Dinamo nu ne putem permite riscul de a aștepta să se întâmple DEZASTRUL.

DDB ESTE AICI ȘI NU VOM AVEA LINIȘTE PÂNĂ CÂND NU VOM LIMPEZI LUCRURILE!

ECHIPA ASTA NU SE VA DEZINTEGRA, AȘA CUM PARE CĂ SUNĂ PLANUL ACESTOR PERSONAJE.“

ADVERTISEMENT