Sport

Fanii-acționari ai lui Dinamo și-au fixat obiectivul, după modelul Norwich City: echipa să se auto-finanțeze

Echipa engleză Norwich City, pe banca tehnică a căreia va fi numit, cel mai probabil, Frank Lampard, se auto-finanțează, iar dinamoviștii care susțin proiectul DDB vor să facă la fel.
11.11.2021 | 22:23
Faniiactionari ai lui Dinamo siau fixat obiectivul dupa modelul Norwich City echipa sa se autofinanteze
ADVERTISEMENT

Suporterii-acționari ai lui Dinamo, grupați în jurul proiectului DDB, caută soluții pentru ieșirea echipei din criza financiară. Tribunalul București a admis, luni, 28 iunie, cererea clubului Dinamo, soluție la care oficialii au apelat pentru încercarea de a supravieţui.

Datoriile lui Dinamo erau, în vară, de 7 milioane de euro

Insolvenţa reprezintă o soluţie disperată în încercarea de a salva clubul de la faliment, având în vedere datoriile uriaşe cu care se confruntă echipa, circa 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La data de 23 septembrie 2020, s-au împlinit 5 ani de când societatea SC Dinamo 1948 SA, care administrează clubul din Liga 1, a ieşit din insolvenţă. Dacă nu s-ar fi îndeplinit termenul de 5 ani, societatea SC Dinamo 1948 SA ar fi intrat direct în faliment.

Pentru ca această situație să nu se mai repete în viitor, fanii-acționari au găsit o soluție. Eu vor ca la Dinamo să fie implementat modelul echipei engleze Norwich City, care se auto-finanțează.

ADVERTISEMENT

DDB scoate în evidență premiera mondială de la Norwich City

Presa din Anglia anunță astăzi, pe surse, că Frank Lampard va fi instalat pe banca celor de la Norwich City. (…)

Dacă zvonurile se confirmă, Norwich va deveni unul dintre primele cluburi din istorie al cărui antrenor va fi mai bogat decât acționarul majoritar. Dacă nu chiar singurul din lume la nivel de primă ligă, ever!

ADVERTISEMENT

Averea lui Frank Lampard este evaluată la 66 milioane lire sterline, în timp ce Delia Smith ‘stă’ pe doar 27 milioane lire sterline. Interesant, nu!? (…)

DDB vrea ca Dinamo să ajungă în același punct ca Norwich City

Norwich este un club care se auto-finanțează. În punctul ăsta vrem să ajungem și noi cu Dinamo, pentru ca Dinamo să nu mai fie nevoit să treacă vreodată prin ce trece acum!Asta trebuie să știe un eventual investitor, dispus să ni alăture nouă, suporterilor DDB.ASTA VREA DDB PENTRU DINAMO, NU CĂMĂTARI!

ADVERTISEMENT

DDB anunță posibilii investitori că vor obține obține

Investitorului îi promitem o afacere! Bagă bani acum și va ajunge să aibă și profit, nu doar să recupereze ce a investit! Tot ce trebuie să facă este să vină lângă DDB!Mai e mult până acolo însă, noi deocamdată avem un club de salvat! (…)E imposibil ca Dinamo să ajungă să se auto-finanțeze!? Batem câmpii!?Nici o problemă, ni s-a mai spus, reamintim numai că în ianuarie 2021 oameni grei din fotbal nu ne dădeau nici o șansă să mai păstrăm vreun jucător la echipă, măcar. Well… (cum ar spune englezii) nu doar că DDB a păstrat jucătorii, dar am ținut clubul în Liga 1 până în ziua de astăzi, când Dinamo este sub umbrela legilor statului.VOM REUȘI TOT CE NE-AM PROPUS, CÂINILOR!NOI SUNTEM DINAMO! AICI E DDB!NU DĂM NICI UN PAS ÎNAPOI!Echipa își va reveni, avem încredere în conducere, în jucători și în Mircea Rednic!Datoria noastră ca suporteri este nu doar să susținem, ci să și SPERĂM! Speranța la mai bine pentru DINAMO este ceea ce ne ține ÎMPREUNĂ în program!ȘANSA LUI DINAMO ASTĂZI SUNTEM NOI

”, se menționează pe paginma de facebook a DDB.

ADVERTISEMENT
Tags: