Fotbal intern

Fanii-acționari din programul DDB se apără: „Suntem singura entitate care a păstrat Dinamo în viaţă!”

25.04.2021 | 17:06
Faniiactionari din programul DDB se apara Suntem singura entitate care a pastrat Dinamo in viata
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști din programul DDB au răspuns printr-un comunicat criticilor din ultimul timp și consideră că Dinamo mai există în continuare datorită lor.

Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai programului DDB, însă mulți alți oameni din fotbalul românesc și suporteri ai lui Dinamo au criticat managementul defectuos al board-ului DDB, care în opinia lor e responsabil de situația în care se află echipa.

ADVERTISEMENT

Cei din DDB au ieșit la contraatac cu un comunicat în care printre multe altele scot în evidență că acestui program i se datorează faptul că Dinamo încă este în viață.

DDB contraatacă după criticile din ultima vreme: „Asistăm sideraţi la furia cu care este atacat programul!”

DDB a ieșit cu un amplu comunicat în care se clarifică mai multe probleme ridicate de membri cotizanți, dar și de alți suporteri ai lui Dinamo, care îi consideră complici pe fanii-acționari la dezastrul de la echipă.

ADVERTISEMENT

„Asistăm sideraţi la furia cu care este atacat programul DDB, singura entitate care a păstrat Dinamo în viaţă, din momentul în care acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă şi-a retras total sprijinul”, a început comunicatul postat de PCH.

Cei care dețin 20% din pachetul de acțiuni al lui Dinamo consideră că echipa ar fi intrat în faliment fără plățile făcute de către DDB: „Intervenţia DDB s-a realizat în două moduri: 1. Împrumutarea clubului Dinamo cu sumele necesare, care să îi permită desfăşurarea activităţii în Liga 1. Fără aceşti bani, clubul ar fi intrat în faliment.

ADVERTISEMENT

2. Pentru a proteja şi mai mult interesul suporterilor, în schimbul sprijinului financiar am solicitat acţionarului majoritar acţiuni în cadrul clubului. Astfel, Asociaţia PCH a primit 20% din acţiunile clubului, în două tranşe de câte 10%, preţul fiind de câte 1 LEU, pentru fiecare dintre cele două tranzacţii. În total, 2 LEI pentru 20% din acţiuni”, mai informează PCH.

Comunicat DDB: „Programul care a ținut Dinamo în viață este acuzat de distrugerea clubului”

„DDB respinge cu fermitate atacurile şi le reaminteşte tuturor membrilor programului menirea acestuia, precum şi necesitatea de a rămâne împreună şi uniţi. Este singura noastră şansă de trece prin tot ceea ce trece clubul pe care îl iubim în aceste momente dramatice ale existenţei sale.

ADVERTISEMENT

Nu vi se pare ciudat cum programul care a ţinut clubul în viaţă este acuzat în mod aiuritor chiar de distrugerea lui Dinamo!? Dincolo de orice, însă, ce ne îngrijorează cu adevărat sunt greşelile<<catastrofale>> în jocul echipei, la care a făcut referire chiar antrenorul Duşan Uhrin şi pe care nu şi le explică nici măcar domnia sa.

Analizăm situaţia şi sperăm să revenim cu informaţii care să ne liniştească pe toţi în acest sens. Tot ce putem face pentru a redresa urgent situaţia la echipă, vom face! PCH-DDB îşi exprimă, încă o dată, sprijinul total şi susţinerea necondiţionată pentru clubul de fotbal Dinamo!”, concluziona postarea suporterilor-acţionari. Întregul comunicat poate fi citit integral pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan.

„DDB nu a solicitat în nici un moment și astfel nu deține nici în prezent vreo funcție în cadrul clubului. Implicarea DDB a fost strict sub formele precizate în comunicat. Scopul programului DDB a fost acela de a nu lăsa Dinamo să “moară”, nu de a conduce clubul, neavând nici menirea, nici mandat din partea membrilor DDB de a face acest lucru.” – comunicat DDB 

ADVERTISEMENT