Fotbal intern

Fanii acţionari din proiectul DDB nu cred în investitorii spanioli. “Nu au banii necesari!”

09.08.2020 | 12:23
Fanii actionari din proiectul DDB nu cred in investitorii spanioli Nu au banii necesari
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat aproape miraculos de la prima retrogradare din istoria clubului în liga secundă. Numai decizia Comitetului Executiv al FRF, de mărire a numărului de echipe în primul eşalon de la 14 la 16 cu efect imediat, adică din viitorul sezon, i-a putut menţine pe „câini” în Liga 1.

Dacă în plan sportiv situaţia s-a liniştit cât de cât, problemele financiare ale clubului rămân la fel de acute şi fără o schimbare radicală la nivel de patronat viitorul sună chiar sumbru pentru echipa din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Aceasta deoarece la acest moment Dinamo îl are în continuare drept acţionar principal pe Ionuţ Negoiţă, cel care trâmbiţează în stânga şi în dreapta că abia aşteaptă să vândă, dar nimic nu se concretizează.

Opinia fanilor din programul DDB despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo

Cei care se zbat cel mai mult, căutând a se apropia de acel număr de acţiuni care să le permită să devină conducătorii clubului, sunt suporterii înscrişi în programul de elită DDB. Aceştia nu cred însă nici în seriozitatea investitorilor spanioli, care au trimis rar şi foarte târziu, câte o parte din suma cu care s-au angajat să ajute clubul în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Andrei Gerea, om politic versat, în vârstă de 61 ani, fost ministru al economiei în guvernul Victor Ponta, este chiar extrem de sceptic în privinţa şanselor ca spaniolii să preia clubul, după cum s-a destăinuit la PRO X.

Au vrut doar să facă fotografii care să le folosească

Reprezentanții lui Pablo Cortacero, omul care vrea să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pe 17 iulie cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne și împreună au vizitat baza lui Dinamo pentru a vorbi despre viitorul stadion.

ADVERTISEMENT
Fanii acţionari din proiectul DDB nu cred în investitorii spanioli. “Nu au banii necesari!”. Foto: Doar Dinamo.ro

„Din punctul meu de vedere, nu au banii necesari! Poza aceea le va folosi… Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza și vor zice «Uite, avem intenția. Ne-am văzut acolo cu toții, am fost la stadion. Și la Rin. Ne-a plăcut». 

Ei au spus acum câteva luni că vor veni cu 500.000 de euro într-0 săptămână. În termenul dat de ei nu au venit cu nici o sumă. Au venit 100.000 de euro, dar cu întârziere. După aceea au mai adus 200.000 de euro, tot cu foarte mare întârziere. Și așa mai departe. Eu sper să fie serioși. Când îi văd le voi spune că nu așa se face treabă. Trebuie să arată seriozitate. Este elementar! 

ADVERTISEMENT

Orice investitor care poate pune pe masă o sumă serioasă ar fi binevenit Toată lumea s-ar bucura. Toți cei din DDB au spus că ar vrea un investitor serios lângă echipă. Poate chiar să preia și pachetul majoritar”.

Dinamo, tratată ciudat în pandemia de COVID 19

Acelaşi om politic a comentat şi situaţia prin care a trecut Dinamo din cauza infectărilor cu coronavirus, care au dus la imposibilitatea de a susţine nu mai puţin de cinci partide. “Dinamo a fost pusă în imposibilitatea de a-și disputa meciurile pe teren și de a se salva jucând. Cei care au încurcat lucrurile, de fapt acum le-au dres.

Aduceți-vă aminte de magazionerul infectat, care a testat apoi pozitiv, iar echipa a stat, pe când CFR sau Astra s-au izolat și au jucat. Lui Dinamo nu i s-a permis asta, deși nimeni din echipă nu a avut noul coronavirus. La fel la al doilea val de îmbolnăviri, venit probabil după un contact cu un arbitru bolnav, când toți au stat izolați, inclusiv cei sănătoși”, a declarat Andrei Gerea.

ADVERTISEMENT