Fotbal international

Fanii Argentinei, fericiți după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială! Hora bucuriei la stadion înaintea meciului cu Olanda. Video

Fanii Argentinei au fost fericiți după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar și au declanșat hora bucuriei la stadion, chiar înaintea meciului cu Olanda.
09.12.2022 | 20:47
Fanii Argentinei fericiti dupa eliminarea Braziliei de la Cupa Mondiala Hora bucuriei la stadion inaintea meciului cu Olanda Video
Fanii Argentinei, bucuroși după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială
ADVERTISEMENT

Suporterii sunt convinși că naționala lui Lionel Scaloni, condusă în teren de Leo Messi va reuși să treacă de Olanda și să ajungă în semifinalele competiției.

Fanii Argentinei, bucuroși după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială

Fanii Argentinei s-au bucurat după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial și s-au manifestat la intrarea în stadion pentru meciul naționalei țării lor cu Olanda.

ADVERTISEMENT

Brazilia a fost eliminată de către Croația la loviturile de departajare, după ce brazilienii au ratat prin Rodrygo și Marquinhos, în timp ce fotbaliștii lui Zlatko Dalic nu s-au încurcat deloc.

Scorul a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, iar Neymar a deschis scorul în prelungiri, Croația egalând prin Bruno Petkovic în minutul 117, la primul șut pe poartă al croaților.

ADVERTISEMENT

Astfel, Croația s-a calificat în semifinalele Campionatul Mondial din Qatar și va da peste câștigătoarea confruntării dintre Argentina și Olanda.

Fanii argentinieni își pun speranțele în Lionel Messi

Fanii Argentinei speră ca Lionel Messi să continue forma bună și să marcheze mai multe goluri pentru țara sa, starul lui PSG aflându-se la ultimul Campionat Mondial din carieră.

ADVERTISEMENT

Până acum, Lionel Messi a reușit să marcheze câte un gol împotriva Arabiei Saudite, scor 1-2, împotriva Mexicului, scor 2-0 și împotriva Australiei, scor 2-1.

De altfel, golul său în sfertul de finală cu Australia a fost primul din cariera sa pe care l-a marcat într-o fază superioară la Campionatul Mondial. Lionel Messi a fost la un pas să marcheze și în meciul cu Polonia, scor 2-0, dar a ratat o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

„Suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru. A fost un meci greu, ştiam că va fi aşa. Nu am avut prea mult timp să ne odihnim şi eram îngrijoraţi de asta. 

Toate jocurile sunt dificile. Mulţumesc tuturor fanilor Argentinei care au fost pe stadion şi ne-au susţinut frenetic.

Suntem încântaţi să jucăm în faţa lor, este grozav să avem sprijinul lor, le simţim bucuria şi pasiunea”, a spus Lionel Messi după meciul cu Australia.

ADVERTISEMENT