Life

Fanii au asaltat-o cu zeci de mesaje pe Viviana Sposub după scandalul în care e implicat George Burcea

Viviana Sposub a primit zeci de mesaje după ce iubitul ei, George Burcea, a instigat la violență împotriva femeilor. Fanii au întrebat-o ce părerea are despre derapajul acestuia.
24.11.2021 | 14:43
Fanii au asaltato cu zeci de mesaje pe Viviana Sposub dupa scandalul in care e implicat George Burcea
ADVERTISEMENT

George Burcea este implicat într-un scandal uriaș. Acesta a făcut un live pe contul său de socializare în care a instigat la violență împotriva femeilor, după ce ar fi fost enervat de o fană.

Viviana Sposub, iubita actorului, a primit zeci de mesaje în care internauții o întreabă ce părerea are despre discursului lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

Derapajul l-a costat scump pe fostul soț al Andreei Bălan. Editura unde acesta își lansase în urmă cu câteva zile un roman a decis să scoată cartea de pe piață.

Fanii au asaltat-o cu zeci de mesaje pe Viviana Sposub după scandalul în care e implicat George Burcea

George Burcea a postat un filmuleț în mediul online în care a instigat la violență împotriva femeilor. Totul a pornit de la un comentariu făcut de o femeie care l-ar fi jignit pentru că este un bărbat care gătește.

ADVERTISEMENT

” Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, a spus actorul într-un live.

Asta după ce, în urmă cu câteva zile, Burcea a lansat o carte împotriva violenței.

Iubita lui George Burcea a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor. Aceștia sunt curioși să afle ce părerea are despre declarațiile actorului.

ADVERTISEMENT

“Sunt curioasă, și cred că și multe femei, ce părere ai tu despre spusele iubitului tău, cum că femeile trebuie bătute, mai ales că ești persoană publică”, a scris o fană.

“Viviana, ce ai de spus despre faptul că iubitul tău scoate în evidență faptul că femeile ar trebui bătute zilnic de bărbații lor când ajung acasă și că asta dorește el femeilor care fac mișto de el că gătește, un bărbat care să le bată cu scaunele când vine de la lucru.

ADVERTISEMENT

Poate nu te privește, dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta, că ești femeie și ar fi nice să te adresezi acestui subiect, fiind persoană publică și cu atâta influență”, a  fost un alt comentariu.

“Fugi cât încă mai poți de Burcea” a mai scris cineva.

George Burcea și-a cerut scuze public la scurt timp, dar a fost taxat dur. Editura care îi publicase cartea a decis să retragă romanul de pe piață.

ADVERTISEMENT