Sport

Fanii au avut un duel al mesajelor al Dinamo – CSA Steaua: „Voi care sunteți?” / „De la Gigi sau Talpan, tot mai pică un ban”

Fanii lui Dinamo și celor de la CSA Steaua au avut și un duel la nivelul mesajelor, cu replici tăioase pentru adversari.
Fanii au avut un duel al mesajelor al Dinamo - CSA Steaua
ADVERTISEMENT

Din păcate, fanii nu s-au rezumat doar la dueluri la nivelul mesajelor și înainte de meci au avut confruntări pe stadion, jandarmii fiind nevoiți să intervină cu gaze lacrimogene.

Fanii au avut un duel al mesajelor al Dinamo – CSA Steaua

Fanii lui Dinamo și CSA Steaua s-au duelat și la nivelul bannerelor, ambele tabere venind cu mesaje care mai de care mai tăioase la adresa rivalilor.

ADVERTISEMENT

„Rămâneți la mentalitatea voastră de Obor urmând același tipar. Voi care sunteți? FC Unitrea 1948 Tricolor?”, a fost unul dintre mesajele suporterilor steliști.

„Ați dus ipocrizia la rang de artă, pentru voi ultraseria e o corvoadă” și „Cu stadion fără pistă de alergare, cum vă mai antrenați pentru confruntare?”, au fost alte două mesaje ale fanilor CSA-ului.

ADVERTISEMENT

Nici fanii „câinilor” nu s-au lăsat mai prejos și i-au ironizat pe adversari: „De la Gigi sau Talpan, tot mai pică câte-un ban”.

„10% fenomen, 40% anturaj, de restul nu vorbim că intrăm la ultraj”, a fost un alt mesaj al fanilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„300 de tocilari, asta e Dinamo!”

Mesajele au continuat pe toată durata primei reprize, semn că fanii celor două echipe au așteptat cu multă nerăbdare confruntarea directă:

„300 de tocilari cu arfe de ’bagabonți’, asta e dinamo, ăștia sunteți toți!”.

„Fotbalul e paravan, cântați, profituri masive, programul DDB se bazează pe retrogradări succesive?” și „Doar Dinamo București. Nu-i mai vezi dacă clipești!”, au fost alte două mesaje ale fanilor steliști.

ADVERTISEMENT

„Ne-am bate cu voi, dar cine se mai bate cu garda în 2022?”, a fost mesaj ironic al fanilor dinamoviști.

Totuși, Marius Niculae nu a fost impresionat de ce a văzut pe stadion și a spus că nu simte atmosfera unui derby la duelul dintre Dinamo și CSA Steaua.

„Nu prea mai simt ceva, pentru că se joacă în Liga 2. E un alt derby acesta, am mai văzut derby-urile cu FCSB-ul.

Înainte pregăteam meciul ăsta cu o săptămână înainte, te gândeai doar la el. Acum s-a mai schimbat”, a spus Marius Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT