Sport

Fanii au luat foc după ce FCSB a anunţat preţurile la bilete pentru meciurile din Conference League: “Vă bateţi joc de noi, toţi suporterii!”

Fanii celor de la FCSB au luat foc pe reţelele de socializare după ce oficialii clubului au stabilit preţuri mari pentru meciurile din Conference League.
02.09.2022 | 16:45
Fanii au luat foc dupa ce FCSB a anuntat preturile la bilete pentru meciurile din Conference League Va bateti joc de noi toti suporterii
Fanii au luat foc după ce FCSB a anunţat preţurile la bilete pentru meciurile din Conference League: "Vă bateţi joc de noi, toţi suporterii!"
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat după cinci ani de pauză în grupele europene. Roş-albaştrii vor evolua în Conference League cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar oficialii echipei au anunţat preţurile pentru fiecare meci în parte.

Fanii au luat foc după ce FCSB a anunţat preţurile la bilete pentru meciurile din Conference League

Astfel, cel mai ieftin bilet pentru meciurile din Conference League este 100 de lei la peluze şi tribuna 1 şi 2, inelul 3. Pentru cei care vor să meargă la VIP, preţurile ajung până la 750 de lei / meci. Fanii au luat foc pe reţelele de socializare şi le-au bătut obrazul şefilor de la FCSB pentru preţurile mari:

ADVERTISEMENT

“100 lei/ meci,la peluza este enorm. Va doresc succes,eu am renunțat!”

“100 de lei biletu la peluza…Va bateti joc de noi, toti suporterii! Daca o sa fie 2000 de persoane la meci sa ziceti sarut mana!!”

“Profitați de suporterii ca au venit la stadion și acum sunteti și nesimțiți după ce ca in campionat va bateți joc de suporteri din prima etapa”

ADVERTISEMENT

“Sper ca ați vrut sa va referiți la 100 de lei pachet pentru cele 3 meciuri, altfel chiar nu știu de unde va așteptați sa se plătească atât, când te costa 35 de lire la West Ham!(In Anglia)”, au comentat câţiva fani nemulţumiţi.

Unii dintre suporteri au comentat cu umor preţurile: “Ieșim mai bine la bani dacă facem deplasarea”

Alţii au comentat cu umor preţurile mari fixate de oficialii clubului:

“Pot sa iau si scaunul acasa?”

“Repetați după mine…Conference League, nu Champions League”

“Ieșim mai bine la bani dacă facem deplasarea”

“Asta care ai scris textul, vezi ca ai gresit preturile baiatu’ meu , ai pus cu un 0 in plus la toate”

ADVERTISEMENT

“Dacă ne bătea Farul cu 6-1 erau preturile duble! Sa zicem mersi”, sunt câteva reacţii ale fanilor care au făcut haz de necaz.

FCSB joacă primul meci acasă cu Anderlecht, pe 15 septembrie!

Biletele online pentru meciurile de pe teren propriu din Conference League se vor pune în vânzare luni, 5 septembrie, pe site-ul oficial al clubului. FCSB va începe campania din grupele Conference în deplasare cu West Ham, joia viitoare, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Pe teren propriu, FCSB va juca împotriva lui Anderlecht, pe 15 septembrie, Silkeborg pe 6 octombrie şi West Ham pe 3 noiembrie, în ultimul meci din grupă. Prima echipă se califică direct în optimi, a doua clasată joacă play-off.

  • 100 de lei este cel mai ieftin bilet pentru meciurile din Conference League
  • 5 ani au trecut de la precedenta participare europeană a celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT