Fotbal intern

Fanii au luat foc după Concordia – FCSB 0-0: ”Rușine să vă fie”. Tănase, Nedelcu și Coman apostrofați de suporteri. VIDEO EXCLUSIV

18.02.2019 | 22:39
Fanii au luat foc dupa Concordia  FCSB 00 Rusine sa va fie Tanase Nedelcu si Coman apostrofati de suporteri VIDEO EXCLUSIV

Fanii vicecampioanei Ligii 1 Betano au luat foc după meciul Concordia – FCSB 0-0, din etapa cu numărul 24 a Ligii 1 Betano. Elevii lui Mihai Teja au făcut un joc modest pe terenul uneia dintre cele mai slabe echipe a sezonului și au fost aspru criticați de suporteri.

FANATIK a asistat la dialogul dur de la finalul partidei. ”Rușine, rușine să vă fie”, au scandat ultraşii FCSB prezenți la Chiajna, după ce ”roș-albaștrii” au ratat ocazia de a se apropia la un singur punct de liderul CFR Cluj. FCSB nu a reușit să profite de remiza ardelenilor cu Astra și a rămas la trei puncte în urmă.

Fanii au luat foc după Concordia – FCSB 0-0 și s-au luat de căpitanul Mihai Pintilii

Căpitanul Mihai Pintilii a intrat în gura suporterilor, nervoși după remiza din întâlnirea Concordia – FCSB 0-0. Câţiva susţinători FCSB au strigat din tribuna aflată deasupra tunelului ce duce spre vestiare către mijlocașul lui Mihai Teja: ”Băi, Pintilii, pe cine mai batem și noi?”. Răspunsul jucătorului a fost unul acid și a lăsat de înțeles că vina o poartă jucătorii din ofensivă: ”Și ce vreți? Să o bag eu în poartă?”. 

Apoi, peste 50 de fani i-au aşteptat pe fotbaliştii lui Becali la autocar pentru a le cere socoteală. Raul Rusescu a fost singurul jucător care a vorbit cu aceştia. Întrebat de ce echipa evoluează atât de slab, Rusescu a pus rezultatul cu Chiajna pe seama erorii arbitrului Cojocaru, apoi a strigat către galerie: “O batem sigur pe Craiova! Vorbim după meciul ăla”.

Supărarea fanilor nu a trecut prea uşor. Meme Stoica a refuzat să stea de vorbă cu ei, preferând să se urce în maşina personală şi să plece, conştient că discuţiile la cald nu pot duce decât la lucruri negative, astfel că ultraşii au continuat războiul cu elevii lui Teja. ”Când mai jucam fotbal? Stăm într-un penalty? Bine vă face Gigi când vă face praf! Să vă fie rușine!”, au strigat către jucători când se urcau în autocar.

Principalii vizaţi au fost Florin Tănase, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman, care au fost apostrofaţi pentru prestaţiile lor. ”Tănase, îți e rușine să vii să vorbești cu noi? Ia-l și pe Mbappe! Curaj că noi venim peste tot în deplasări să vă susținem”. Pentru a încerca să calmeze spiritele, din autocarul FCSB a coborât team-managerul Marius Ianuli. Acesta a vorbit cu liderii galeriei şi le-a cerut să nu mai scandeze împotriva jucătorilor. La final, totul s-a încheiat cu un îndemn la luptă al fanilor: ”Bateți Craiovaaa, bateți Craiovaaa”.

Fanii FCSB-ului au venit la vestiare să le ceară socoteală jucătorilor după remiza cu formația Concordia
Fanii FCSB-ului au venit la vestiare să le ceară socoteală jucătorilor după remiza cu formația Concordia

FCSB a remizat pe terenul Concrodiei, scor 0-0, în etapa cu numărul 24 a Ligii 1 Betano.

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 18. Februar 2019

În minutele prelungire, ”roș-albaștrii” au cerut un penalty la o fază controversată în care au fost implicați Dennis Man și Andrei Marc. FANATIK vă prezintă toate calculele înainte de play-off și programul primelor trei clasate, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.