Fotbal international

Fanii au luat-o razna la golurile lui Ianis Hagi: „E incredibil puștiul ăsta! Parcă e magic”. Video

16.07.2020 | 22:53
Fanii au luato razna la golurile lui Ianis Hagi E incredibil pustiul asta Parca e magic Video
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a reușit o „dublă” de senzație în poarta lui Ciprian Tătărușanu, în amicalul dintre Lyon și Rangers.

Golurile mijlocașului român au venit într-un interval de cinci minute, primul fiind înscris în minutul 20, iar al doilea în minutul 25.

ADVERTISEMENT

Fanii au luat-o razna la golurile lui Ianis și au lăsat mai multe comentarii frumoase pe rețelele de socializare la adresa lui.

Fanii au luat-o razna la golurile lui Ianis Hagi

Fanii s-au bucurat nespus după „dubla” lui Ianis Hagi din amicalul cu Lyon și au luat cu asalt rețelele de socializare, acolo unde au lăsat mai multe comentarii frumoase la adresa mijlocașului român.

ADVERTISEMENT

„Ești incredibil! Puștiul ăsta e incredibil, parcă e magic!”, a fost reacția unui suporter al lui Rangers.

„Fără cuvinte pentru un jucător precum Ianis Hagi. Îl iubim” / „Câte de bun poate să fie Ianis Hagi. Cât de mult mă bucur că l-am păstrat la echipă, ne va ajuta mult”, a fost reacția unui alt suporter.

ADVERTISEMENT

„Este un adevărat rege pe teren”, a mai spus un alt fan. Mijlocașul român a fost schimbat la pauză de către Steven Gerrard.

Ianis Hagi era nerăbdător să revină pe teren

Ianis Hagi a recunoscut că era nerăbdător să revină pe teren alături de colegii săi, mai ales că Rangers se pregătește de startul noului sezon din campionat și mai are de jucat o manșă cu Bayer Leverkusen în Europa League.

ADVERTISEMENT

Andy Halliday a apucat să joace cu Ianis Hagi la Rangers, însă a rămas fără echipă la finalul sezonului. Totuși, el crede că românul poate deveni liderul de care Rangers are atât de multă nevoie:

„Hagi este un fotbalist extraordinar, iar dacă mai luăm doi sau trei jucători precum el și menținem echipa pe care o avem deja, sunt sigur că Rangers se poate descurca bine.

Cred că avem și acum o echipă puternică, dar dacă vin acești jucători, ar fi excelent. Am revenit în Europa și am încercat să fim competitivi în toate competițiile. Este un sezon foarte bun pentru Rangers și sper să câștige campionatul în Scoția”.

ADVERTISEMENT