Fotbal international

Video. Răzvan e lider în Grecia! PAOK, 14 victorii consecutive

Răzvan Lucescu a reuşit a 14-a victorie consecutivă cu PAOK Salonic şi a urcat pe primul loc în campionatul Greciei.
12.02.2018 | 21:57
Video Razvan e lider in Grecia PAOK 14 victorii consecutive
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:45 / PAOK Salonic a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa AEL Larissa, într-un meci din etapa a 21-a. Golurile au fost marcate de Skahov 12) Varela 40 şi Prijovic 48. PAOK Salonic este lider în clasament, cu 49 de puncte. Pe locul doi se află AEK Atena, cu 47 de puncte, iar pe trei este Olympiakos, cu 40 de puncte, după ce i-au fost retrase trei puncte, ca urmare a incidentelor de la meciul cu AEK din 5 februarie.


UPDATE, ora 19:45 / Liga Elenă de Fotbal a decis să penalizeze cu 3 puncte echipa Olympiakos Pireu, după incidentele de la meciul cu AEK Atena. Campioana en-titre a primit şi o amendă de 90.000 de euro, plus disputarea a două meciuri, dintre care unul este derby-ul cu Panathinaikos Atena, cu porţile închise. În urma acestei sancţiuni, Olympiakos se află la şapte puncte de liderul AEK Atena şi ar putea ajunge la nouă de PAOK Salonic, dacă formaţia lui Răzvan Lucescu va câştiga meciul din această seară.

ADVERTISEMENT

Conform news.ro, zeci de spectatori au invadat terenul după înfrângerea favoriţilor, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate de pe gazon. Fanii au distrus panourile publicitare de pe marginea terenului şi au aprins fumigene.

Înaintea meciului, aproximativ o sută de suporteri s-au confruntat cu forţele de ordine. Fanii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul cu care jucătorii oaspeţi au ajuns la stadion. Olympiakos ar putea fi sancţionată cu retragerea de puncte după aceste incidente.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au înfuriat după ce AEK a întors rezultatul

Modul în care Olympiakos a pierdut duminică a amplificat furia susţinătorilor. Gazdele au deschis scorul, în minutul 82, prin Ansarifard, apoi AEK Atena a marcat de două ori, în mintele 88 şi 90+4, prin Cigrinski şi Giakoumakis.

Echipa din Pireu, campioana ultimele şapte sezoane, a coborât pe locul al treilea în clasament după înfrângerea de duminică. După 20 de etape, lider este formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, cu 46 de puncte, urmată de AEK Atena, cu 44 de puncte şi de Olympiakos, cu 42 de puncte.

ADVERTISEMENT

Tags: