Simona Halep

Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep: “E îmbrăcată ca o bunicuţă” Foto

15.01.2019 | 12:24
Fanii au ras de echipamentul Simonei Halep E imbracata ca o bunicuta Foto

Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep la Australian Open 2019. Jucătoarea de tenis din România a jucat în primul tur cu Kaia Kanepi, însă nu jocul ei a fost intens criticat pe reţelele de socializare. Toţi au comentat vestimentaţia aleasă pentru meciul de la turneul de la Melbourne.

“De ce este îmbrăcată Simona ca o bunciuţă”, “Echipamentul ăsta este mai urât decât cel de anul trecut”, “Cum de au obligat-o să se îmbrace aşa? Un echipament oribil pentru numărul 1 mondial”, “Nike nu prea are gust. Anul ăsta au avut cele mai urâte echipamente din istorie”, “Ce naiba este asta? Gulerul echipamentului seamănă cu gâtul unei ţestoase”, “Niciun echipament Nike nu arată prea bine, dar cum naiba au lăsată să se îmbrace aşa” sau“Cu ce naiba este îmbrăcată Simona Halep?”, au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter din timpul meciului Simona Halep – Kaia Kanepi.

Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep. Cum a fost îmbrăcată românca

Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep pe Twitter. Liderul mondial din circuitul WTA a fost îmbrăcată într-un tricou de culoare roz, cu mânecă scurtă. Românca a purtat o fustă de culoare gri închis spre negru, în timp ce pantofii sport au fost creaţi special pentru ea. Pe talpa din interior se găsesc nişte ardei iuţi şi tricolorul, americanii de la Nike făcând legătură între numele româncei şi stilul pe care îl abordează în meciuri: “Halepeno”. Jalapeno este unul dintre cei mai iuţi ardei din lume.

Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep. Cum a fost îmbrăcată românca
Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep. Cum a fost îmbrăcată românca

Simona Halep este lider mondial în ierarhia WTA, dar are de apărat 1.300 de puncte după ce a jucat finala turneului Australian Open de anul trecut. În urmă cu un an, românca a fost învinsă de Caroline Wozniacki. La ediţia din 2018, Simona Halep nu semnase contractul cu Nike şi a folosit un echipament comanda de pe internet.